Andra şi Alexandra Dinu, emoționate până la lacrimi la Românii au Talent: “Nu i-au adus rămăşiţele acasă” VIDEO

Andra şi Alexandra Dinu, emoționate până la lacrimi la Românii au Talent: “Nu i-au adus rămăşiţele acasă” VIDEO
Andra şi Alexandra Dinu, emoționate până la lacrimi la Românii au Talent “Nu i-au adus rămăşiţele acasă”

Ai curaj să nu plângi? O fetiță de nouă ani de la Românii au Talent i-a făcut pe jurați să plângă cu hohote. Ce moment emoționant a avut micuța maramureșeancă: „Nu i-au adus rămăşiţele acasă”. 

Andra şi Alexandra Dinu, emoționate până la lacrimi la Românii au Talent

Române, când ești supărat și simți că problemele te apasă, ascultă acest pui de moroșan care cântă pentru bunicii ei, pierduți în război. S-a făcut liniște în platoul de la Românii au Talent, atunci când micuța Teodora Luca, în vârstă de numai nouă ani, a cântat o doină în memoria bunicului ei și a străbunicului său, ambii pieriți înainte de cel de-Al Doilea Război Mondial.

„Cascheta este despre străbunicul meu. Voi cânta despre el și  bunicul meu și casca reprezintă ce voi cânta. Mă numesc Teodora Luca, numele meu de scenă este Teodora Dănțăușa. Am nouă ani și sunt din Seini, am început să fac dansuri pe la patru ani și să cânt pe la șase ani. Talentul ăsta l-am descoperit când eram mai mică. Am lansat mai multe piese, părinții sunt staff-ul meu și eu vedeta.

Tata mă ajută foarte mult, iar mama îmi pregătește constumele, fiecare are rolul lui. Eu vreau să devin vedetă internațională. Abia aștept să cânt în fața Andrei.” , a declarat micuța Teodora Dănțăușa la Românii au Talent.

Momentul Teodorei, cel mai emoționant din sezonul 11 Românii au Talent

Concurenta de nouă ani a intrat încrezătoare pe scenă, cu ochii umezi și emoționați și cu zâmbetul curat. Teodora Dănțăușa a avut un accesoriu impresionant, care le-a atras atenția juraților, o caschetă purtată de militari în război. Din momentul în care a început să cânte, jurații au realizat ce legătură avea cascheta cu numărul tinerei moroșence. Teodora a interpretat un cântec de război, care a adus lacrimi în ochii lui Florin Călinescu și ai Alexandrei Dinu.

Andra: I-am văzut pe părinții tăi, vizibil emoționați, mai ales pe tăticul tău, acolo, ți-a făcut un semn de „Bravo, fata lui tata!”

Alexandra Dinu: M-a cucerit, a fost foarte hotărâtă. M-a dus cu gândul la bunica mea, pentru că îi plăceau astfel de momente și muzica populară. Mereu îmi arăta și ascultam, când eram cu ea. Cântecul ăsta are legătură cu tine?

Teodora: Da, cu străbunicul și bunicul meu, care au trăit până în Al Doilea Război Mondial.

Alexandra: Foarte frumos și de apreciat că ai cântat acest cântec în memoria lor.

Bunicul lui Florin Călinescu, mort pe front în cel de-Al Doilea Război Mondial

Probabil cel mai emoționat membru de la masa juriului a fost Florin Călinescu. Celebrul actor a rămas fără cuvinte, atunci când a ascultat melodia interpretată de Teodora, amintindu-și de bunicul său, care și-a pierdut viața luptând pe front, în 1941, în cel de-Al Doilea Război Mondial:

„Am crescut și eu la țară și mă ducea bunica mea la cimitir, să văd o cruce unde nici măcar nu i-au adus oasele, că nu s-au mai găsit ale bunicului meu, mort pe frontul antisovietic în 1941. Nu-mi plac copiii care cântă lucruri triste. Sunt atâtea cântece pentru vârsta ta, dar pentru speranța muzicală din tine o să primești un DA.”

„Pentru tine, pentru talentul tău, ai toată aprecierea mea și un DA”, a completat Smiley.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI