Golden Buzz la Românii au Talent. Arts of Robots a uluit juriul cu talentul lor: ”Cel mai bun moment”

Golden Buzz la Românii au Talent. Arts of Robots a uluit juriul cu talentul lor: ”Cel mai bun moment”
Golden Buzz la Românii au Talent. Arts of Robots a uluit juriul cu talentul lor

Au venit, au performat și au lăsat jurații cu gurile căscate. Trupa Arts of Robots a uluit juriul cu talentul lor, dansatorii reușind să obțină celebrul Golden Buzz. Momentul care i-a ridicat în picioare pe cei patru artiști de la masa juriului a fost fenomenal. Cum au reușit să-i impresioneze pe jurați.

Golden Buzz la Românii au Talent

Bucurie mare pe scena de la Românii au Talent. Ultimul Golden Buzz a fost acordat în cea mai recentă ediție de luni, 22 martie. Dansatorii de la Arts of Robots au ridicat jurații în picioare. Nursultan, Renat, Rakhman și Salavat vin din Kârgâzstan și sunt oameni normali, așa cum le place să fie numiți.

Povestea lor este una foarte simplă. Un pictor, un vlogger, un magician și un fotograf s-au adunat din pasiune pentru dans și, astfel, a luat naștere trupa Art of Robots. Au venit la Românii au Talent pentru a-și arăta talentul și speră să impresioneze juriul cu mișcările lor.

„Suntem emoționați pentru că acest grup este nou format și aici este prima dată când vom dansa împreună, pe o scenă atât de mare precum cea de la Românii au Talent. Dar avem speranța că vom da tot ce e mai bun și-i vom impresiona pe jurați. Suntem dansatori. Dansăm tot timpul.

Nu ne considerăm dansatori profesioniști, suntem oameni normali. Unul este fotograf și videograf. Altul este vlogger, cu un milion de abonați pe TikTok. Altul este pictor, eu sunt magician. Nu prea am câștigat bani pe timpul carantinei, dar a fost o perioadă bună pentru a ne îmbunătăți calitățile.”, au declarat cei de la Art of Robots, înainte de a urca pe scena de la Românii au Talent.

Jurații, uimiți de talentul celor de la Art of Robots

Costumați precum Charlie Chaplin, cei patru dansatori au îmbinat mima, gestica și breakdance-ul, ridicând momentul lor la rang de artă, lăsându-i pe jurați cu gurile căscate. Sincronul perfect, contorsionismul și disciplina de care au dat dovadă cei de la Art of Robots i-au ridicat în picioare pe Andra, Smiley, Alexandra Dinu și Florin Călinescu.

Andra: Nu creeed! Sunteți un grup fenomen, eu n-am mai văzut așa ceva până acum. Sunt onorată și bucuroasă că ne-ați călcat pragul la Românii au Talent, mă simt norocoasă să fiu aici, în primul rând, și să văd un astfel de spectacol. Mă înclin!

Alexandra Dinu: Este cel mai bun număr pe care eu l-am văzut aici. M-au încercat tot felul de emoții, îmi venea să plâng și să râd în același timp, vă jur, atât de fericită și de uimită eram de ceea ce am văzut. Sunteți extrem de talentați.

Smiley: Băăăi, cum sunt ăștia! Ce s-a întâmplat? Sunteți fantastici.

Andi Moisescu: Haide, măi, nu se poate așa ceva! Vai de capul meu…

La îndemnul lui Andi Moisescu, Smiley a apăsat butonul de Golden Buzz, care i-a trimis pe cei de la Art of Robots direct în etapele finale ale concursului Românii au Talent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI