Smiley, propunere indecentă pentru Andra la Românii au Talent. Cum vrea să o facă ‘plic’: ”Trebuie să mai slăbesc!”

Smiley, propunere indecentă pentru Andra la Românii au Talent. Cum vrea să o facă ‘plic’: ”Trebuie să mai slăbesc!”
Smiley, propunere indecentă pentru Andra. Cum vrea să o facă plic

Moment neobișnuit la Românii au Talent. Smiley i-a făcut o propunere indecentă colegei sale de la masa juriului. Ce i-a spus frumoasei Andra și cum au reacționat Alexandra Dinu și Florin Călinescu. Cum vrea să o facă ‘plic’: „Trebuie să mai slăbesc!”.

Smiley, propunere indecentă pentru Andra

Nu e un secret pentru nimeni că Smiley și Andra sunt buni prieteni, pe lângă faptul că sunt colegi la masa juriului de la Românii au Talent. În virtutea acestei prietenii, cunoscându-se de foarte mulți ani, iubitul Ginei Pistol și soția lui Cătălin Măruță își permit anumite glume care fac deliciul publicului. În cea mai recentă ediție Românii au Talent, Andra a rămas impresionată de momentul senzual de dans contemporan al celor de la Duo Varadi. Acrobații din Budapesta au dat foc scenei prin mișcările lor romantice, lucru care i-a captat atenția frumoasei jurate.

La finalul numărului, Andra i-a felicitat pe cei doi soți, mărturisindu-și admirația pentru talentul lor. Magia momentului solemn a fost risipită atunci când simpaticul Smiley, pus pe glume, așa cum îl știm, i-a propus bunei sale prietene Andra să încerce și ei schema de dans de la final, după ce artistul va da jos câteva kilograme.

Andra: Ne faceţi să visăm cu ochii deschişi, ca şi noi putem să facem asta, dar mai bine admiram, că nu vom putea face noi asta niciodată. Dar e bine că veniţi voi şi ne arătaţi cum se dansează. Mai ales când la mijloc e şi o dragoste atât de frumoasă”.

Smiley: Andra mi-a mărturisit, pe parcursul numărului vostru, că a încercat să facă şi ea să facă figura aia de la final. Cea în care tu te-ai făcut plic pe el şi l-ai îmbrăţişat. Andra, dacă tu te angajezi ca un an de zile să repetăm ca să ne iasă figura aia, eu sunt dispus să te fac plic pe mine, serios. O să mai şi slăbesc puţin.

Andra: Şi eu trebuie să mai slăbesc, să poţi să mă ţii!

Andra și Smiley au fost concurenți la Dansez pentru Tine

Dansul nu este străin de cei doi artiști. Atât Andra și Smiley au fost concurenți ai emisiunii Dansez pentru Tine, acum foarte mulți ani, la PRO TV, așa că suntem siguri că, dacă ar încerca, ar putea să reușească orice figură de dans și-ar dori. Reamintim faptul că Smiley a concurat alături de frumoasa Adriela Morar, în 2006, iar Andra a fost partenera lui Florin Birică, concurentul care a câștigat primul sezon Dansez pentru Tine.

Cei doi foști parteneri de dans s-au reunit în 2019 la Românii au Talent, când Florin Birică a participat la competiția de talente de la PRO TV alături de corul Aletheia.

„V-am văzut cu alţi ochi. Nu ştiu dacă v-a spus Florin, dar el a fost partenerul cu care am câştigat «Dansez pentru tine». Alături de el am învăţat să dansez. Ultima dată mi-ai spus că te-ai apucat să cochetezi cu muzica, dar nu m-am gândit că tu cânţi aşa frumos. Mă bucur că ţi-ai găsit locul într-un grup atât de talentat şi că faci treaba asta. Vă felicit pe toţi, a sunat foarte bine”, declara Andra în 2019, la Românii au Talent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI