Ce i-a spus un concurent Alexandrei Dinu la Românii au talent. Jurata, șocată de cuvintele lui

Ce i-a spus un concurent Alexandrei Dinu la Românii au talent. Jurata, șocată de cuvintele lui
Ce i-a spus un concurent Alexandrei Dinu la Românii au talent. Jurata, șocată de cuvintele lui

Un concurent de la Românii au talent i-a șocat pe jurați cu talentul său. Bărbatul de 43 de ani din Arad a venit să încerce un număr de psihologie strategică pe Andra, Alexandra Dinu, Andi Moisescu și Florin Călinescu. Ce a descoperit despre fosta soție a lui Adrian Mutu a lăsat-o fără cuvinte pe frumoasa blondină.

Ce i-a spus un concurent Alexandrei Dinu la Românii au talent

Și când credeai că nu te mai miră nimic, vine Dani din Arad și te dă pe spate. Concurentul de la Românii au Talent are 42 de ani, este muncitor de întreţinere la o şcoală din Arad și se ocupă cu psihologia strategică. El spune că știe cine a „făcut” pandemia de coronavirus, dar nu poate da răspunsul, fiind secret.

A venit pe scena celui mai urmărit show de talente din România pentru a-i impresiona pe jurați cu jocuri logice, de matematică și psihologie. Problema pe care Andra, Andi Moisescu, Alexandra Dinu și Florin Călinescu au observat-o este că Dani din Arad este puțin certat cu limba română, făcând grave greșeli de gramatică în timp ce își prezenta numărul. Cu toate acestea, artiștii de la masa juriului au fost impresionați de felul în care Dani i-a citit „după bărbie”:

Dani: Ce spun eu aici e psihologie strategică. Citesc omul după bărbie. Despre dumneavoastră (n.r. – Florin Călinescu), uneori vă place să mâncaţi mai dulce, alteori mai sărat. Sunteţi un om echilibrat în viaţă, nu vă aruncaţi niciodată într-o situaţie”

Călinescu: Bărbia Alexandrei ce îți spune?

Dani: Alexandrei nu îi place să fie mințită, îi place să ajute oameni, dar nu să profite ei de bunătatea ei.

Călinescu: Și Andra?

Dani: Andra e la fel ca dumneavoastră. Același caracter îl are, e o femeie echilibrată în viață. Îți place tot timpul să înveți lucruri noi.

Călinescu: Și domnul Moisescu?

Dani: Domnului Moisescu îi place să fie lucrul perfect, să fie lucrurile de calitate.

Andra: Ce bine ne cunoaște….

Călinescu: A citit ceva de noi prin interviuri.”, a decurs dialogul dintre concurent și jurații de la Românii au Talent.

Dani din Arad, ironizat de Florin Călinescu

Dani din Arad a venit la Românii au Talent ferm convins că va impresiona masa juriului cu inteligența sclipitoare și deducțiile sale logice, prezentându-le anumite teorii ale conspirației. Cu toate acestea, cei patru jurați nu au fost mișcați de tentativele concurentului, ironizându-l într-un mod foarte fin.

„Dacă nu te iau ăștia de la SRI și de la SIE în noaptea asta… Auzi, dar ăla care ți-a tipărit mapa asta nu a văzut bine limba română?(…)Mă, Moisescu, să i-o dai (n.r. – mapa în care concurentul avea explicate teoriile sale) lui Nicușor Dan, că el o să fie primar până în anul 19982. Dani, rămâne să ne punem noi la punct, eu cred că ești cu mult înaintea timpurilor noastre, sincer…”, a spus Florin Călinescu la Românii au Talent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI