10 oct. 2021 | 16:52

Anamaria Prodan, prima reacție după vestea că iubita lui Reghe ar fi însărcinată. Ce calvar trăiește de câteva ore

Monden
Anamaria Prodan, prima reacție după vestea că iubita lui Reghe ar fi însărcinată. Ce calvar trăiește de câteva ore
Ce a spus Anamaria Prodan când a aflat că Laurențiu Reghecampf ar deveni din nou tată

O nouă veste a zguduit lumea showbiz-ului românesc! Iubita lui Laurențiu Reghecampf ar fi însărcinată în 3 luni și așteaptă să devină mămica unei fetițe. Totuși, vestea a ajuns la urechile Anamariei Prodan, așa că vedeta a avut prima reacție pe marginea subiectului.

Laurențiu Reghecampf, din nou tătic? Ce reacție a avut Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf ar avea o nouă relație serioasă, ba chiar se pregătește să devină din nou tată, ținând cont că iubita lui este însărcinată și deja se cunoaște sexul bebelușului. Cei doi s-au mutat împreună la Craiova, unde locuiește antrenorul în prezent.

În urmă cu doar câteva zile înainte să se afle că iubita lui Reghe, Corina Bilcoin, este însărcinată, Anamaria Prodan discuta despre posibilitatea de a adopta un copil. Fostul partener, în schimb, deja face pași mari în noua relație și este gata să primească în viața lui un bebeluș, potrivit Fanatik.

Anamaria Prodan: ‘M-am săturat’

Anamaria Prodan a avut prima reacție cu privire la acest subiect, explicând că nu mai vrea să audă nimic despre povestea în care este implicat Laurențiu Reghecampf. Vedeta susține că antrenorul nu ar face așa ceva.

„Nu vreau să mai aud povestea asta. Noi nu știm nimic. Soțul meu este un bărbat demn. Nu face așa ceva.”, ne-a spus, în exclusivitate, Anamaria Prodan.

„O să plângă în batistă”

De asemenea, impresara este pregătită să meargă în instanță pentru ca să i se facă dreptate.

„Am să dau în judecată tot ce mișcă. Oricum se numesc cei ce scriu. Nici nu vreau să mai aud subiectul ăsta. Toți cei care au făcut mizeria asta o să plângă în batistă. Legal vor răspunde.”, ne-a mai declarat vedeta, în exclusivitate.

Cine este Corina, noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf

Corina Bilcoin este originară din Deva și s-a mutat în Craiova, unde locuiește alături de Laurențiu Reghecampf. Se pare că aceasta s-a mișcat extrem de repede și este pregătită să îl facă tată pe antrenor. Tânăra este însărcinată în 3 luni și așteaptă o fetiță.

De asemenea, cei doi nu își mai ascund relația de ochii lumii, așa că, potrivit informațiilor obținute de publicația menționată mai sus, Laurențiu Reghecampf nu ar exclude o nouă căsătorie cu partenera sa. Între timp, acesta ar fi anunțat-o pe Anamaria Prodan că mariajul lor nu mai poate să fie salvat.

Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcoin s-au cunoscut și îndrăgostit în Dubai. Antrenorul are doar băieți, însă acum ar urma să devină tătic de fată.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro