Corina, iubita lui Reghecampf, este însărcinată! Lovitură dură pentru Anamaria Prodan

Corina, iubita lui Reghecampf, este însărcinată! Lovitură dură pentru Anamaria Prodan
Corina, iubita lui Reghecampf, este însărcinată

Celebra impresară Anamaria Prodan primește lovitura de grație din partea soțului ei, Laurențiu Reghecampf. Amanta lui, Corina, ar fi însărcinată în trei luni! Această răsturnare de situație rupe definitiv mariajul celor doi?

Corina Bilcon așteaptă un copil

Se pare că iubita lui Reghecampf a acționat rapid, pentru a-l ține aproape definitiv pe celebrul antrenor român. Corina ar aștepta un copil, iar tatăl copilului ar fi nimeni altul decât soțul celebrei impresare Anamaria Prodan.

Potrivit celor de la ziarul Fanatik, antrenorul Craiovei are o relație oficială cu altă femeie, Corina Bilcon, cea care, conform informațiilor sursei citate, îi va dărui o fetiță peste aproximativ jumătate de an.

Anamaria Prodan este istorie pentru Reghe?

Mariajul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu ar mai avea nicio șansă, după ce s-a aflat că amanta lui îl va face tătic de fată. Bruneta este gravidă în trei luni și copilul pe care îl așteaptă ar fi al lui Reghe.

După multe luni de comentarii și speculații, iată că Anamaria Prodan primește lovitura de grație de la bărbatul lângă care credea că va îmbrâni. Iubita lui Reghe, Corina, ar fi însărcinată în trei luni. Anunțul vine la scurt timp după ce impresara de fotbal a declarat că ar vrea să adopte un copil, pentru că fizic nu mai poate.

Cine este iubita lui Laurențiu Reghecampf

Reghe s-ar iubi cu o tânără pe nume Corina Bilcon, din Deva. Potrivit sursei citate mai sus, cei doi nu se mai feresc de ochii lumii, în ciuda faptului că soția antrenorului asigură pe toată lumea că are o căsnicie fericită în continuare.

Se pare că Laurențiu Reghecampf s-a mutat deja cu iubita lui din Deva, Corina Bilcon, și relația celor doi este cât se poate de serioasă. Tehnicianul oltenilor ar fi îndrăgostit lulea de femeia care îl stârnește din toate punctele de vedere.

Celebrul antrenor ar avea planuri mari de viitor

De altfel, conform informațiilor obținute de Fanatik, Reghe nu exclude o nouă căsătorie cu partenera sa actuală. În ceea ce o privește pe fosta soție, Anamaria Prodan, ar fi anunțat-o că mariajul lor nu mai are nicio șansă și că abia așteaptă să semneze actele de divorț.

Laurențiu Reghecampf și Corina sunt văzuți tot mai des împreună, iar celebrul antrenor pare să fie mai fericit ca niciodată alături de tânăra care s-ar fi mutat în casa de la Craiova.

Are doar băieți

Reghe ar avea acum noi motive de bucurie! Se pare că va deveni iarăși tată, pentru a treia oară. Corina Bilcon ar avea deja trei luni de sarcină, iar cei doi ar fi primit vestea cu mare bucurie. Luarențiu Reghecampf are doar băieți, Luca și Laurențiu jr, însă, acum ar urma să devină tătic de fată.

Mai mult, potrivit unor surse din anturajul cuplului, Laurențiu și Corina ar urma să-și unească destinele printr-o nuntă fastuoasă. Naș le-ar fi chiar patronul CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul românesc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI