Anamaria Prodan, primele declarații despre un alt copil. ”Toată lumea spune că greșesc” VIDEO

Anamaria Prodan, primele declarații despre un alt copil. ”Toată lumea spune că greșesc” VIDEO
Anamaria Prodan, primele declaratii despre un alt copil. ”Toata lumea spune ca gresesc” VIDEO

Celebra impresară de fotbal Anamaria Prodan a reușit ceea ce puține femei se încumetă să facă: să se impună într-un domeniu guvernat de bărbați. Încă de când a intrat în fotbalul românesc, vedeta nu s-a lăsat intimidată de faptul că era înconjurată doar de bărbați și și-a văzut de drumul ei. Acum, soția lui Reghe se gândește mai mult la familie și la cei dragi ei. Nu exclude să aibă încă un copil.

Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată

Anamaria Prodan are o viață de invidiat. De-a lungul timpului, șatena și-a clădit o avere impresionantă, cu proprietăți în Dubai și România, dar și mulți bani în conturi. Deși a fost implicată într-un scandal legat de un posibil divorț între ea și Laurențiu Reghecampf, impresara spune că are în continuare o familie unită, care reprezintă, de fapt, adevărata bogăție a unui om.

Celebra impresară rupe tăcerea despre familia sa

Recent, în cadrul unui interviu realizat în emisiunea „Fiță cu Adiță”, de pe canalul de Youtube thXclusive, fata Ionelei Prodan a povestit detalii impresionante din viața personală. Mai mult, vedeta nu exclude să devină mamă din nou, în viitorul apropiat!

„Bogăția nu înseamnă Ferrari, case, mașini. Bogăția este ce ai tu, copii superbi, familie, omenie. Ajungi la vârsta asta, ok, ai astea pentru că muncești, dar nimic nu se compară. Adevărata bogăție sunt copiii și familia.”, a precizat Anamaria Prodan, pentru emsiunea amintită.

Vedeta are un sfat prețios pentru tinerele din ziua de azi

Soția lui Laurențiu Reghecampf nu concepe să fie la mâna unui bărbat, din punct de vedere financiar. Celebra afaceristă le sfătuiește pe fetele din ziua de astăzi să facă ceva productiv în viața lor, pentru a nu depinde de bărbatul de lângă ele.

„Știi ce le sfătuiesc pe fetele din ziua de azi? Să facă ceva în viață, că dacă stai întinsă în pat toată viața, poate păcălești un fraier, dar până la urmă se trezește.

Eu nu aș putea în viața asta să stau la mâna unui bărbat, să-i cer bani de tampoane. Mi se pare jenant să nu faci nimic. Trebuie să aibă o bază, o educație, ambiție, să-ți spună lumea pe nume. Trebuie să lași o urmă. Eu cred că în viața mea am lăsat o urmă adâncă.”, a declarat celebra impresară, pentru sursa citată.

Primele declarații despre un nou copil

În vârstă de 48 de ani, vedeta nu exclude posibilitatea să devină mamă din nou. Bineînțeles, Prodanca se gândește să adopte un copil. Impresara de fotbal spune că ar fi cel mai frumos gest pe care l-ar face unui suflet de copil abandonat.

„Știi cât de scurtă e viața? Nici nu îți dai seama. Ai doar una, foarte scurtă. Regrete nu am. Dacă în tinerețe aș fi avut mai multă minte, poate aș fi făcut mult mai mult în viață. Nu am ascultat de nimeni niciodată, adică am asculta sfatul, l-am luat, dar am vrut să fac întotdeauna ca mine. Și mi-am făcut eu cucuiul meu, mi l-am tratat, a trecut. (…) Te naști și mori singur, cât de mulți copii ai. Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Aș mai vrea (n.r.- să facă un copil), dar nu mai pot, gata. Aș fi vrut. Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil. Cred că e cel mai frumost gest pe care îl poate face cineva pentru un suflet.”, a mărturisit Anamaria Prodan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI