20 feb. 2021 | 13:24

Alexandru Arșinel ia 100.000 de euro dintr-un foc. Ce se întâmplă în 2021, pe lângă pensia uriașă

Monden
Alexandru Arșinel ia 100.000 de euro dintr-un foc. Ce se întâmplă în 2021, pe lângă pensia uriașă
Alexandru Arșinel, încă 100.000 de euro pe lângă pensia uriașă. Fiul îi va returna datoria

Pe lângă pensia uriașă, actorul Alexandru Arșinel se mai îmbogățește cu 100.000 de euro în acest an. Fiul dator îi va returna banii.

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai avuți pensionari. Actorul va fi mai bogat cu 100.000 de euro în acest an

Alexandru Arșinel va încheia anul 2021 cu o reușită. Potrivit WOWbiz, este vorba despre recuperarea unei datorii de la fiul lui, Bogdan Arșinel, în valoare de 100.000 de euro. Tânărul i-a cerut cu împrumut tatălui său această sumă pentru a-și cumpăra o casă de vacanță în Grecia.

El a mai împrumutat și alți 235.000 de euro de la fratele lui, Cristian Alexandru. Ambele datorii au dată scadentă anul 2021, potrivit declarației de avere a soției lui Bogdan Arșinel, Alice, care lucrează în Ministerul Afacerilor Externe.

Are câștiguri serioase din pensii și indemnizații

Actorul primește 33.720 de lei pensia de revoluționar, 72.512 de lei pensia normală, 74.722 de lei indemnizația de merit și 10.800 de lei indemnizație handicap gr. 2. Media lunară este de 8.936 de lei.

„Există o indemnizație de merit dată de Ministerul Culturii la profesori, actori, arhitecți. Am obținut locul întâi într-un top al celor mai buni artiști. Toate sumele sunt justificate oficial, consider că le merit.

Am 82 de ani și am obținut o indemnizație de merit si o pensie după 70 de ani de muncă. Dacă mă justific înseamnă că mă simt vinovat. (…) Soția mea e paralizată, are certificat de handicap. Și eu am certificat de handicap de când am făcut transplantul. Mă necăjește că nici la vârsta asta nu sunt lăsat în pace”, explica actorul într-un interviu pentru un post de televiziune.

„Și faptul că am fost operat de transplant de rinichi și am fost salvat, iar pentru unii a fost anormal pentru că mi s-a întâmplat mie. Nu am un leu obținut în viața mea decât prin muncă. Am 70 de ani de muncă, am fost 20 de ani director”, completa acesta.

A fost operat recent de cataractă

„Am fost operat de cataractă de profesorul Tătaru la clinica condusă de doamna Monica Pop. Am avut îngrijirea și atenția firească. Ochiul fiind un organ extrem de sensibil. Am făcut o operație fără să se folosească scule metalice, numai picături, o operație în felul ei unică în lume. Am un ochi mai vigilent acum. Mi-a dat o serie întreagă de picături pe care trebuie să le administrez cam o lună, să mă duc la control săptămânal și sper să iasă totul bine”, a declarat maestrul pentru Antena Stars, în urmă cu patru luni.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro