Alex Velea l-a făcut praf pe Lino Golden. De ce s-ar fi împăcat cu Abi Talent, de fapt VIDEO

Alex Velea l-a făcut praf pe Lino Golden. De ce s-ar fi împăcat cu Abi Talent, de fapt VIDEO
Alex Velea l-a făcut praf pe Lino Golden

Într-un clip postat pe canalul său de YouTube, Alex Velea a explicat ce s-a întâmplat între el, Lino Golden și Mario Fresh. Artistul a făcut declarații despre prietenia celor doi.

Alex Velea l-a făcut praf pe Lino Golden

Miercuri, iubitul Antoniei a explicat printr-un clip postat pe YouTube, cum s-a produs ruptura dintre ei. Alex Velea a spus că s-a simțit trădat și dezamăgit, în special din cauza împăcării lui Lino Golden cu Abi Talent.

”Nu vreau să dau în oameni pe care i-am iubit și care au crescut alături de mine. Vreau să vă spun partea mea de adevăr. În momentul în care am vrut să îi luăm în casa noastră, lumea s-a întrebat ce e în capul nostru. După multe eșecuri, băieții au ajuns să aibă faimă și succes.

Dar asta le-a schimbat caracterul. Dar cum faima și succesul au puterea de a îți influența caracterul și dacă ești slab, pare că ești intangibil. Iar eu a trebuit să-mi pun obrazul să rezolv problemele pe care Lino le-a făcut. Lino și Mario când au dat de faimă au ajuns să nu mai dorească să facă parte din Golden Boy Society. Ei au vrut să investesc în proiecte în care eu nu am crezut, dar piesele au fost lansat. De azi înainte, ei sunt liberi de contract. Vă iubesc, dar sunt puțin dezamăgit”, spune Alex Velea despre cearta cu Lino și Mario, potrivit Click.ro.

Ce spune Alex Velea despre Lino Golden

Alex Velea este dezamăgit de Lino Golden, pentru că acesta este prieten acum cu Abi Talent, care în urmă cu câteva ar fi făcut orice să-l distrugă.

”Premiul pentru prietenia anului 2020 merge către Lino și Abi. Vă dați mari prieteni, când acum ceva timp vă înjurați, iar tu Abi îl făceai gunoi. Dar știu, Lino, că tu de dragul cifrelor ești gata să lingi unde ai scuipat. Uiți că acum câteva luni, acest om ar fi făcut orice să te distrugă și acum pozezi în prietenul lui. Mi se pare josic, nu credeam că poți să te duci atât de jos. Îți urez tot binele din lume”, mai spune Alex Velea despre noua prietenie dintre Lino Golden și Abi talent.

Reacția lui Mario Fresh la mesajul lui Alex Velea

După mesajul postat de Alex Velea, reacția lui Mario Fresh nu a întârziat să apară. El a ținut să-i mulțumească celui care l-a lansat în showbiz-ul Românesc pentru tot ce a făcut pentru el.

Am fost un GoldenBoy de la bun început și așa o să rămân, indiferent de drumul pe care mă va conduce viața. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios si foaaaarte lung, iar atunci când am intrat pe autostradă ne-am separat. Ar mai fi fost câte ceva de adăugat sau de schimbat în vlogul pe care l-a făcut, dar e ok și așa… povestea sună diferit de la fiecare om implicat în treaba asta… Apreciez faptul că a fost cerebral și încheie acest capitol așa frumos. Nu vreau să merg mai departe cu vibe uri rele, doar recunoștință și mulțumiri ptr UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIATA! #13”, a scris  Mario Fresh, într-un mesaj publicat pe pagina lui de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI