Abi Talent continuă războiul cu Alex Velea. Ce a putut să-i facă noului protejat

Abi Talent continuă războiul cu Alex Velea. Ce a putut să-i facă noului protejat
Abi Talent continuă războiul cu Alex Velea. Ce a putut să-i facă noului protejat

Abi Talent continuă războiul cu Alex Velea. Punctul nevralgic a fost de această dată Mathias Alexandro alias Blackmatias, noul favorit al lui Alex Velea și parte a grupului ”Golden Gang”. Tânărul artist a ieșit ”șifonat” din această poveste, dar gestul lui a fost, totuși, apreciat de mentorul său.

Scandalul ia amploare. Războiul dintre Abi Talent și Alex Velea a făcut o nouă victimă: Mathias

Războiul dintre Alex Velea și Abi Talent a trecut la un alt nivel. După separarea ”fiilor lui adoptivi” de acesta, anume Mario Fresh și Lino Golden, cel din urmă se zvonește că s-ar fi împăcat cu dușmanul mentorului său, ba chiar acesta ar fi fost și unul dintre motivele care a dus la ruptură.  Deși taberele erau delimitate până acum, recent, în urma unui live făcut de noul protejat al lui Velea, situația s-a încâlcit.

Blackmatias a povestit că Lino Golden, alături de care a apărut pe scenă anul trecut, s-a schimbat radical în ultima perioadă și a început să vină tot mai puțin pe la studio, considerându-se ”prea vedetă” pentru a munci la noul album, susține Mathias.

A apărut imediat și Lino, care i-a transmis în comentarii fostului să prieten că minte. La scurt timp, a intervenit și Abi, care a început să pună paie pe foc. La un moment dat, Abi i-a spus lui Mathias că-i ”dă șansa” de a intra cu el pe live. Noul Golden Boy a acceptat provocarea și l-a băgat pe Abi Talent în live. În momentul în care acesta a intrat în video peste Blackmatias, cel din urmă nu s-a mai auzit. Practic, microfonul celui care inițiase live-ul a trecut pe ”mute”.

Alex Velea, atins de gestul ”noului copil de suflet”

„Ce faci, bro? Dar vezi că nu te aud! Tu mă auzi? Băi, b…le, eu nu te aud acum, dar termin cu figurile că nu mai ieși din casă. Ai 35 de ani și ești MC, dă-te-n… ta, nu vezi cum intră lumea pe live? Ești boschet! Nu mai avea tupeu d-ăsta, că-ți iau familia și te pun în genunchi, dă-te … de boschetar”, a spus Abi Talent.

Mathias a întrerupt legătura cu Abi Talent, dar, rămas în continuare fără sunet, a fost nevoit să închidă de tot live-ul. Deși a ieșit din această situație ”șifonat”, Alex Velea a apreciat gestul său, dedicându-i un story în care spunea despre el că este ”noul lui copil de suflet”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI