Cum i-a cerut ”scuze” Mario Fresh lui Alex Velea! I-a dat o poreclă de care sigur nu mai scapă

Cum i-a cerut ”scuze” Mario Fresh lui Alex Velea! I-a dat o poreclă de care sigur nu mai scapă
Cum i-a cerut scuze Mario Fresh lui Alex Velea

Mircuri, Alex Velea a postat prin intermediul unui clip, un mesaj cu privire la scandalul din ultima perioadă dintre el, Mario Fresh și Lino Golden. În urma acestui mesaj, Mario Golden a ținut să-i mulțumească celui care l-a lansat.

Cum i-a cerut ”scuze” Mario Fresh lui Alex Velea

Iubitul Antoniei, a explicat miercuri într-un video, cum s-a produs ruptura dintre el, Lino Golden și Mario Fresh. Alex Velea susține că s-a simțit trădat și dezamăgit, fiind deranjat, mai ales, din cauza împăcării lui Lino cu Aby Talent.

”Una din probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario, au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul. Însă Lino și Mario când au dat de faimă și atenție au uitat de aceste lucruri.

Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society. Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o. Ei au niște obligații contractuale față de bine, dar de azi înainte sunt liber de contract. Băieți, să fiți fericiți, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața” a spus Alex Velea.

Ce poreclă i-a dat Mario Fresh
Mario Fresh i-a mulțumit lui Alex Velea

Răspunsul lui Mario Fresh pentru Alex Velea

În urma clipului postat de Velea, reacția lui Mario nu a întârziat să apară. Acesta a ținut să-i mulțumească celui care l-a lansat în showbiz-ul românesc pentru tot ce a făcut pentru el.

Am fost un GoldenBoy de la bun inceput si asa o sa raman, indiferent de drumul pe care mă va conduce viata. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios si foaaaarte lung, iar atunci cand am intrat pe autostrada ne-am separat. Ar mai fi fost cate ceva de adaugat sau de schimbat in vlogul pe care l-a facut, dar e ok si asa… povestea suna diferit de la fiecare om implicat in treaba asta… Apreciez faptul ca a fost cerebral si incheie acest capitol asa frumos. Nu vreau sa merg mai departe cu vibe uri rele, doar recunostinta si multumiri ptr UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIATA! #13”, a spus Mario Fresh, într-un mesaj publicat pe pagina lui de socializare.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe