Alex Velea, îndoliat de moartea lui Nelu Ploieșteanu. Ce spune despre colaborarea cu regretatul artist

Alex Velea, îndoliat de moartea lui Nelu Ploieșteanu. Ce spune despre colaborarea cu regretatul artist
Alex Velea, indoliat de moartea lui Nelu Ploiesteanu

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață, iar muzica lăutărească din România și-a pierdut regele. Nelu Vlad de la Azur, Irina Loghin, Dan Negru, Simona Gherghe și Maria Dragomiroiu sunt doar câteva dintre vedetele care și-au exprimat profundul regret față de moartea „ultimului lăutar al țării noastre”. Ce spune Alex Velea despre colaborarea cu regretatul artist. 

Alex Velea, îndoliat de moartea lui Nelu Ploieșteanu

Acum câteva luni, mai exact în noiembrie 2020, regretatul Nelu Ploieșteanu uimea pe toată lumea din showbizul românesc atunci când scotea o piesă în colaborare cu Alex Velea și Jon Băiat Bun de la Golden Boy Society. Cântecul este un remix după hitul „Vine poliția” interpretat, original, de formația Verdikt. Remake-ul pe care se aude vocea inconfundabilă a artistului Nelu Ploieșteanu este produs de Trapanele All Stars.

La lansare, melodia s-a bucurat de un imens succes în mediul online, cu aproximativ trei milioane de vizualizări pe Youtube, iar cele mai multe dintre comentariile lăsate de către internauți lăudau vocea incredibilă a lăutarului. Alex Velea, îndoliat de moartea lui Nelu Ploieșteanu, a postat o fotografie de la filmările clipului în care apare alături de maestru și Jon Băiat Bun.

„Așa vreau să rămâneți în amintirea mea, maestre. Condoleanțe familiei!”, a scris Alex Velea pe contul său de Instagram.

Nici Jon Băiat Bun nu s-a lăsat mai prejos. Faimosul trapper a transmis, și el, un mesaj în memoria regelui muzicii lăutărești din România.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, maestre! A fost cea mai mare onoare să cânt alături de dumneavoastră!”, a postat artistul pe aceeași rețea de socializare.

Toată România îl plânge pe maestrul Nelu Ploieșteanu

Legendele nu mor niciodată. Vestea că regretatul cântăreț de muzică de petrecere a trecut la cele sfinte i-a impresionat pe toți internauții. Indiferent de genul muzical pe care-l ascultau, românii au luat cu asalt conturile de pe rețelele sociale, unde au transmis condoleanțe familiei lui Nelu Ploieșteanu. Iată câteva dintre mesajele transmise de oameni, pe Youtube, în dreptul melodiei „Vine poliția”:

Dumnezeu să-l odihnească pe Nea Nelu. Acum le cântă îngerilor. Mare om….. Mare caracter. 😭😭😭. Nea Nelu muzica ta va fi in inimile noastre mereu.

RIP Nelu Ploieșteanu 🙏🏻❤/Dumnezeu sa te ierte domnul Nelu Ploieșteanu, chiar acum câteva săptămâni am dat noroc și am vorbit la Slanic Moldova. Ai fost și vei fi o legenda! Dumnezeu sa te ierte!!!/ Drum lin catre stele, maestre..!

Dumnezeu sa te odihneasca in pace! 😞/ Dumnezeu să îl odihnească pe maestrul Nelu! Ne va fi dor de muzica lui!/ Nelu Ploiesteanu, sa te ierte Dumnezeu! Odihneste te in pace./ Nea Nelu’ din pacate a incetat din viata azi dimineata pe data de 2.04.2021.

Dumnezeu să îl odihnească în pace pe Nea Nelu! 🙏🏻

𝓓𝓻𝓾𝓶 𝓵𝓲𝓷 𝓬𝓪𝓽𝓻𝓮 𝓼𝓽𝓮𝓵𝓮 𝓝𝓮𝓪 𝓝𝓮𝓵𝓾’😌/ A încheiat cariera într-un mare fel. RIP Nelu Ploieșteanu!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI