Simona Gherghe, în doliu după moartea lui Nelu Ploieșteanu. Ce făceau cei doi, an de an, de 8 Martie

Simona Gherghe, în doliu după moartea lui Nelu Ploieșteanu. Ce făceau cei doi, an de an, de 8 Martie
Simona Gherghe, in doliu dupa moartea lui Nelu Ploiesteanu

Ți se face pielea de găină. Moartea lui Nelu Ploieșteanu a îndoliat o țară întreagă. Ce mesaj emoționant a postat Simona Gherghe despre regele muzicii lăutărești din România. Ce făceau cei doi, an de an, de 8 Martie. Nimeni nu știa asta.

Simona Gherghe, în doliu după moartea lui Nelu Ploieșteanu

România a mai pierdut o altă valoarea muzicală de necontestat. Ultimul lăutar al țării, Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață în urma unor complicații suferite în urma diagnosticării cu virusul COVID-19. Regretarul artist fusese internat la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca din Capitală, acum trei săptămâni, iar în dimineața zilei de 2 aprilie boala cruntă l-a răpus, într-un final.

Regele muzicii lăutărești din România nu mai este printre noi, iar mulți oameni plâng, astăzi, moartea lui Nelu Ploieșteanu. Pe lângă Dan Negru și Maria Dragomiroiu, Simona Gherghe este una dintre vedetele care au rămas marcate de decesul celebrului solist. Prezentatoarea de la Mireasa de la Antena 1 a postat un mesaj emoționant pe contul său oficial de Facebook, în care i-a transmis câteva cuvinte de rămas bun regretatului artist. Mesajul a fost redactat în dreptul unei fotografii cu cei doi, de la botezul micuței Ana, fiica Simonei Gherghe.

„Intotdeauna elegant. Costum negru, cratava rosie, batista, ciorapi de matase. Galant si parfumat, discret, stia cand sa vina la masa, dar si cand sa se retraga… Ani de zile, de 8 martie, am mers pe oriunde a cantat. De nenumarate ori, mi-a fost invitat in emisiuni. La botezul Anei, l-am rugat sa ne onoreze cu muzica lui si a venit cu drag. Ii multumesc pentru tot. Si pentru amintiri. S-a dus si nea Nelu Ploiesteanu. Ultimul lautar al Romaniei… Ramas bun, maestre!”, a scris Simona Gherghe pe pagina sa oficială de Facebook.

Nelu Ploieșteanu și Cornelia Catanga, regii muzicii lăutărești din România, au murit la câteva zile distanță

Muzica lăutărească din România este în doliu, după ce Nelu Ploieșteanu și Cornelia Catanga, considerați regele și regina acestui gen muzical au murit, la doar câteva zile distanță unul de celălalt. Deși ambii artiști au fost internați la Terapie Intensivă după ce s-au infectat cu virusul COVID-19, Cornelia Catanga a decedat la vârsta de 63 de ani pe data de 26 martie, iar Nelu Ploieșteanu a trecut la cele sfinte în această dimineață, pe 2 aprilie, la 70 de ani.

Artista Catanga a postat un mesaj emoționant pe pagina sa oficială de Facebook, cu doar câteva zile înainte să moară, în care trimitea gânduri bune către Nelu Ploieșteanu, internat atunci în stare gravă la ATI.

„Sa ne rugam cu totii pentru sanatatea lui Nelu, fratele nostru, unul dintre marii artisti ai muzicii lautaresti, ca bunul Dumnezeu sa-i ajute si sa treaca si peste aceasta mare cumpana si sa se intoarca in sanul familiei. Doamne, ai grija de el si de familia lui!!!”, a fost mesajul regretatei Cornelia Catanga de pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI