Alex Bodi, prima reacție după fotografiile publicate de Bianca Drăgușanu: ‘Ia pastile și leșină

Alex Bodi, prima reacție după fotografiile publicate de Bianca Drăgușanu: ‘Ia pastile și leșină
Alex Bodi, prima reacție după fotografiile publicate de Bianca

Alex Bodi i-a dat replică Biancăi Drăgușanu, după ce aceasta a făcut publice zilele trecute fotografii în care apărea tumefiată. Blondina îl făcea vinovat pe fostul ei soț. Acum, afaceristul vine cu varianta sa de adevăr. Ce spune acesta?

Alex Bodi, reacție la acuzele Biancăi

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a făcut publice fotografii în care ea apărea cu fața desfigurată. Blondina îl acuza pe fostul ei soț de violență și voia să arate lumii felul în care acesta a tratat-o cât timp au fost împreună.

Omul de afaceri are, însă, o altă variantă. Acesta s-a justificat explicând cum a stat, de fapt, treaba. Fostul soț al blondinei a recunoscut ca ar fi lovit-o pe Bianca, dar tot el spune că ea ar avea probleme psihice, iar pentru asta ar lua chiar și tratament medicamentos. Bărbatul mai spune că deține probe video cu Bianca, care i-ar putea strica imaginea vedetei.

„Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut. A existat un conflict între noi doi în 30 septembrie. Trebuie să înțelegi de ce au degenerat lucrurile, din geloziile ei. De ce vrei tu să sari la bătaie? Adică tu sari la mine, eu te opresc și tu după aia spui că ai semne pe mână? Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să le dau.

Când era întinsă pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele și filmarea de la balcon. Ea are tulburări psihice”, a spus Alex Bodi.

Totodată, bărbatul a mai spus că ar fi găsit-o pe Bianca leșinată în casă, dar a refuzat sa divulge mai multe lucruri despre fosta sa soție.

.„Ea neagă că a luat pastile și că a leșinat. Am găsit-o cu un prieten leșinată pe jos în casă. A zis că a plâns și că a adormit pe jos. Sunt mai multe lucruri pe care nu vreau să le divulg”, a adăugat acesta, la un post TV.

Ce spune actuala iubita a lui Alex Bodi

Daria Radionova susține că iubitul ei nu a fost niciodată violent cu ea, iar daca este adevărat ce i s-a întâmplat Biancai, ar fi numai din cauza comportamentului ei.

„De ce mi-ar fi frică de el? Nu a fost niciodată agresiv cu mine şi nu mi-a arătat niciodată vreun semn de violenţă. Eu cred că este vorba şi despre ea. Dacă a fost bătută înainte, poate este ceva greşit cu ea, nu cu bărbatul care a bătut-o. Ea a vorbit urât despre el, a spus foarte multe minciuni”, a declarat Daria Radionova, pentru Antena Stars.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost căsătoriți. Cei doi au avut parte de o relație cu năbădăi. De nenumărate ori conflectele dintre cei doi s-au disputat in presă. Se pare ca nici acum, după divorț, cei doi nu și-au spus înca tot ce aveau de zis.

Dupa despărțirea de Bianca, Alex Bodi s-a angajat într-o relație cu Daria Radionova, iar Bianca a avut o relație, care a luat sfârsit, cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, Gabi Bădălău.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI