10 aug. 2021 | 16:15

Aida Parascan, afacere nouă după ce a pierdut sarcina și banii economisiți. Cu ce se ocupă acum fosta câștigătoare Masterchef EXCLUSIV

Monden
Aida Parascan, afacere nouă după ce a pierdut sarcina și banii economisiți. Cu ce se ocupă acum fosta câștigătoare Masterchef EXCLUSIV
Aida Parascan și-a schimbat viața total după ce a pierdut sarcina

Aida Parascan, fosta câștigătoare de la MasterChef din 2013, are o viață mai ceva ca în filmele de acțiune.

Până la vârsta de 39 de ani, vedeta a trecut prin multe momente de cumpănă: printr-un divorț, de tatăl celor trei copii pe care îi au împreună, printr-un incendiu unde i-au fost arși și o parte din banii pe care îi avea în bucătărie, dar și pierderea unui copil care i-a murit în pântec în luna a cincea de sarcină.

Ce se întâmplă cu Aida Parascan după ce a pierdut sarcina. A luat o decizie drastică

Contactată de reporterii Impact.ro, vedeta ne-a declarat în exclusivitate că și-a deschis un cabinet unde face terapie cu persoanele cu probleme.

În urmă cu o lună, Aida Parascan a ieșit cu declarații în public și a povestit prin ce perioadă neagră din viață trece. Având în vedere că a trebuit să își nască cel de-al patrulea prunc pe cale naturală, la doar cinci luni.

Motivul este faptul că bebelușul era mort în pântecele vedetei de aproape patru săptămâni. Și asta nu este tot, deoarece Aida Parascan a fost singură în acele momente dificile din cauză că tatăl bebelușului s-a dezis de această relație pe care o avea cu Aida Parascan.

„Tatăl copilului nu era partenerul meu de viață, eram prieteni. Nu știu dacă în asemenea împrejurări te poate susține cineva. Printr-o experiență de genul ăsta trebuie să treci doar singură.

Ești față în față cu Dumnezeu și atât. L-am înțeles și am acceptat situația așa cum este. Noi nu am visat împreună.”, a povestit Aida Parascan în emisiunea ‘Exclusiv Vip’, de la Prima TV.

Cum s-a schimbat, de fapt, viața Aidei Parascan

În urma celor petrecute, reporterii Impact.ro au stat de vorbă cu vedeta pentru a afla cum se mai simte dar și ce schimbări recente s-au mai produs în viața sa.

„Sunt bine, nu mă plâng! Am fost în weekend la mare, a fost foarte frumos, am reușit să mă deconectez puțin de toate lucrurile și problemele de zi cu zi.

Eu îmi încarc bateriile în natură, acolo mă simt eu cel mai bine. Am fost vara aceasta de două ori și la munte. Pentru mine, muntele are o energie aparte.

Mă bucur de copii, sunt bine, au fost cu mine plecați, acum i-am lăsat câteva zile la mama iar spre sfârșitul săptămânii o să mă duc să îi iau din nou acasă.

Mi-am deschis recent un cabinet unde fac terapie cu persoanele care au probleme. Asta după ce timp de nouă ani eu am mers la terapie și acum m-am decis să și profesez.”, ne-a spus, în exclusivitate, Aida Parascan.

„Am fost față în față cu moartea’

Aida Parascan și-a anunțat fanii că a pierdut sarcina pe contul său de Facebook. Mai mult de atât, vedeta le-a spus tuturor cum era să fie la un pas de moarte.

„Au trecut cinci luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe. În ultima săptămână însă am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea, și la propriu și la figurat. Inima „îngerașului” a încetat să bată.

Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm.

Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte, mă rog să pot înțelege sensul a tot ce s-a întâmplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care mă iubesc.”, mărturisea aceasta.

 

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
Soluțiile cu care se stropesc pomii fructiferi în luna Mai. Sunt mai multe decât crezi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro