Adevărul neștiut despre eliminarea lui Cucu de la Survivor România. Ce a făcut Zanni, de fapt

Adevărul neștiut despre eliminarea lui Cucu de la Survivor România. Ce a făcut Zanni, de fapt
Cucu a spus adevărul despre eliminarea de la Survivor România. Ce s-a întâmplat, de fapt

Cucu a părăsit competiția Survivor România 2021, dar mai multe detalii au ieșit la iveală acum. Ținând cont că fostul Faimos nu a vrut deloc să plece din Republica Dominicană, acesta a dezvăluit ce s-a întâmplat între el și Zanni, omul ce l-a propus către eliminare și l-a făcut să piardă șansa de a ajunge finalist în show.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Zanni și Cucu. De ce a plecat concurentul de la Survivor

Chiar dacă a fost eliminat după ce a fost propus de către Zanni, Cucu a fost invitat la emisiunea ‘Teo Show’ unde a povestit că s-a înțeles extrem de bine cu toată lumea din echipa lui, mai puțin cu Raluca și Sebastian. Totuși, el nu le dorește răul chiar dacă susține că acești doi concurenți nu sunt deloc asumați. Între timp, fostul faimos este supărat pentru că a fost eliminat de către Zanni.

„Am văzut imaginile. O parte din mine o să rămână aici. Am venit puțin șifonat în Dominicană. Experiența asta din Survivor m-a făcut să apreciez mai mult ce am acasă. Am fost boschetar timp de o lună. Îmi scrie foarte multă lume, familie, prieteni. Am foarte mult hate.

Eu am făcut rost prin prisma faptului că am fost dualist. Am fost un om care a fost prieten cu toată lumea din echipa mea, mai puțin două persoane cu care nu am avut chimie: Raluca și Sebastian.

Sunt doi oameni cu care nu m-am înțeles prea bine. Sunt doi oameni care nu sunt asumați. Sper ca oamenii de acasă să vadă asta. Eu nu le vreau răul”, a declarat Cucu, la Teo Show.

Culiță Sterp, extrem de afectat de plecarea lui Cucu. Ce a vrut să facă artistul

Plecarea lui Cucu din competiția ce se desfășoară în Republica Dominicană a fost una extrem de tristă. Culiță Sterp a fost foarte afectat după ce a aflat că acesta va pleca acasă, astfel că a încercat să facă schimb cu fostul faimos și să fie el trimis în România. Nu a fost permis acest lucru, dar artistul de la Noaptea Târziu a plecat cu sufletul împăcat acasă.

„O să plec cu totul și cu totul alt om acasă. Una dintre persoane care a reușit să mă repare a fost chiar Sebastian. Eu am venit aici cu sufletul deschis și plec cu el și mai deschis. Apreciez că am și un acoperiș deasupra capului, o să apreciez mâncarea, familia. Faptul că în ultimii ani am fost de doar câteva ori la părinții mei.

Primul lucru o să merg la părinții mei, că au o vârstă înaintată, m-au făcut după 40 de ani, apoi o să călătoresc. O să mă uit la colegii mei, sper să câștige Zanni, dar mi se pare pachetul complet. Îndură multă, e asumat, e un om cu coloană vertebrală. Nu o să port ranchiună niciunuia. Vă iubesc și pentru mine sunteți ca o familie.”, declara Cucu de la Survivor România.