Culiță Sterp, șocat de Raluca Dumitru la Survivor România: ‘Ce ești așa țărancă? Comportament de mahala’

Culiță Sterp, șocat de Raluca Dumitru la Survivor România: ‘Ce ești așa țărancă? Comportament de mahala’
Culiță Sterp, șocat de Raluca Dumitru la Survivor România- 'Ce ești așa țărancă? Comportament de mahala'

E conflict de proporții în echipa Faimoșilor, după un gest pe care l-a făcut Culiță Sterp la adresa unei colege de la Survivor. Fără să mai țină cont de nimic, în timpul Jocului pentru Recompensă, Faimoasa și-a ieșit din minți.

Culiță Sterp, șocat de Raluca Dumitru la Survivor România

S-a lăsat cu jigniri și cu gesturi deloc prietenoase între Culiță Sterp și Raluca Dumitru. Cei doi au avut o dispută în timpul Jocului pentru Recompensă, iar Raluca i-a aruncat cu piciorul nisip în ochi colegului său Culiță Sterp.

Șocat de gestul deloc prietenos al coechipierei sale, Culiță a reacționat imediat. Totul a pornit după ce Culiță a numit-o falsă pe Raluca Dumitru.

„Esti singura persoana care imi spune ca sunt fake, ok?”, i-a spus Raluca colegului ei, după care i-a aruncat nisip în ochi cu piciorul.

Șocat de gestul ei, Culiță a numit-o țăranco și i-a catalogat comportamentul ca fiind de mahala.

„Ce e asta, de ce ești așa țărancă? Ce-i comportamentul ăsta de mahala, femeie?!”, a spus Culiță.

Raluca Dumitru nu a făcut deloc o impresie bună la Survivor, cel puțin printre colegii ei de la Faimoși.  Și Cucu are o părere proastă despre ea.

„Raluca sta tot timpul dupa copaci si informeaza, insa putin deformat, adica face telefonul fara fir”, a spus Cucu.

Irisha susține că Raluca Dumitru a mințit la testimoniale

Și Irisha a avut câteva de spus despre Raluca Dumitru. Ea a văzut testimonialul în care Faimoasa spunea că Irisha îl place pe Culiță.

 „S-au spus foarte multe minciuni la testiomoniale.Raluca a zis că eu i-am spus în avion că îmi place de Culiță. Cum să vinzi așa ceva când eu nu am spus asta.

S-a încercat să se creeze o poveste, din cauza faptului că eu mă înțelegeam cu Culiță. Mi-a povestit despre iubita lui, Daniela. E greșit să empatizezi cu un om?

Sunt rare momentele în care găsești pe cineva cu care să rezonezi. Eu pe Raluca o cunosc din emisiunea în care a fost asistentă. Acolo am interacționat de câteva ori, când am fost invitată. Nu am ieșit la cafele. Strategia mea a fost fără strategii”, a spus Irisha. 

În tabăra Faimoșilor au izbucnit mai multe dispute, iar cel mai aprig dintre ele este cel dintre Zanni, Sebastian Chițoșcă și Ștefan Ciuculescu. Sebi a sărit să îl bată pe Zanni, căruia i-a spus că nu a avut curent până la 20 de ani. Replica fostului fotbalist a venit după ce Zanni i-a spus că a trăit în șanț.

„Niște perverși! Niște mincinoși! Băi, nu ai avut toată viața curent! Și-mi spui mie că am trăit în șanț? Până la 20 de ani nu ai avut cablu în casă și îmi spui mie că am trăit în șanț?”, i-a spus Chițoșcă lui Zanni.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI