Adevărul a fost spus în sfârșit. Ce nu au voie să facă concurenții Survivor după ce sunt eliminați și ajung acasă

Adevărul a fost spus în sfârșit. Ce nu au voie să facă concurenții Survivor după ce sunt eliminați și ajung acasă
Adevărul a fost spus în sfârșit. Ce nu au voie să facă concurenții Survivor după ce sunt eliminați și ajung acasă

Competiția Survivor se întețește pe zi ce trece, iar concurenții sunt nevoiți să treacă prin probe de foc pentru a demonstra că sunt adevărați supraviețuitori. Regulamentul concursului este același pentru toată lumea, iar cine nu îl respectă este nevoit să suporte consecințele.

Ce nu au voie să facă concurenții Survivor după ce sunt eliminați și ajung acasă

După ce s-a scris pe câți bani au acceptat concurenții să vină la Survivor, iar sumele au fost negociate în privat, ele fiind diferite în funcție de mai multe criterii impuse de oficialii emisiunii, acum, s-a aflat că există un lucru în comun stipulat în contractul fiecărui jucător.

Dacă la bani a fost loc de negocieri și sumele au fost diferite pentru fiecare concurent, această clauză impusă de Kanal D este valabilă pentru fiecare om care a trecut pe la Survivor, iar dacă cineva o încalcă, lucrurile pot avea consecințe grave și se poate termina totul la tribunal.

Este vorba despre clauza de confidențialitate, ceea ce înseamnă că pe toată durata dintre contractului dintre concurenți și echipa Kanal D, ei nu au voie să ofere informații de care au luat cunoștință în timpul semnării contractului.

Această clauză s-ar extinde pe un an de la încheierea competiției Survivor. Iată ce înseamnă o clauză de confidențialitate stipulată printr-un contract de colaborare sau de muncă:

Prin clauza de confidenţialitate părţile convin ca, pe toată durata contractului individual de muncă şi după încetarea acestuia, să nu transmită date sau informaţii de care au luat cunoştinţă în timpul executării contractului, în condiţiile stabilite în regulamentele interne, în contractele colective de muncă sau în contractele individuale de muncă.

Nerespectarea acestei clauze de către oricare dintre părţi atrage obligarea celui în culpă la plata de daune-interese, se arată în Art. 26, scrie în Codul Muncii.

Zanni, privilegiat la Survivor

Zanni și-a negociat contractul și a avut o cerință specială, pe care oficialii Kanal D au acceptat-o. Deși nimeni nu credea că va rezista atât de mult în competiție, Zanni a demonstrat că este una devărat supraviețuitor și se descurcă în orice situație.

Copilul minune al lui Alex Velea a impresionat în echipa Faimoșilor. A venit cu gândul de a câștiga, însă a avut o cerință mai deosebită către oficialii postului tv.

Cântărețul a vrut să fie stipulat în contractul lui faptul că se poate rade în cap, pe laterale, pentru a i se vedea tatuajele care l-au consacrat. Cu toate că ceilalți concurenți de sex masculin s-au luptat cu plete și bărbi dese și lungi, Zanni a fost privilegiat și a putut să se radă în cap ori de câte a vrut.

De asemenea, fetelor care participă la Survivor le este permis să se epileze. Ele primesc o lamă de ras de unică folosință, iar asta pentru că probele se desfășoară în costume de baie.

Iată că Zanni a vrut și el să aibă parte de acest privilegiu și pentru că tatuajele l-au consacrat, a vrut să le aibă tot timpul la vedere.

Cine a încălcat regulamentul Survivor

Au existat doi concurenți care au încălcat regulamentul Survivor. Este vorba despre Vera Miron și Maria Chițu, din echipa Războinicilor. Cele două au fost acuzate că au apelat la persoane din exterior pentru a primi voturi.

Totul a fost făcut public de Alin Sălăjean, fostul concurent Survivor, care a scris pe Instagram despre gestul pe care cele două l-ar fi făcut.

”Hopa, se pare că Vera și Maria au dat informații venite din exterior. M-ați urmărit, fetelor? Sunt aici și o să fiu până la capăt cu Albert. Indiferent de situație.

Ați dat din exterior, fetelor. Știți foarte bine că producția v-a zis să nu faceți acest lucru. Vera, Maria, atențiune, că sunt pe poziții.”, a afirmat Alin Sălăjean.

Ele au scăpat fără să fie pedepsite, iar asta pentru că acuzațiile nu s-au dovedit a fi adevărate, ci doar presupuneri.

Și Zanni a scăpat fără o pedeapsă, după ce a găsit două pachete de biscuiți pe care le-a luat și le-a împărțit cu colegii din echipa lui. Deși s-a zvonit că este pasibil de eliminare, Daniel Pavel a spus că gestul lui va fi trecut cu vederea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI