Ce nu s-a văzut la TV la Survivor România. Adevărul lui Starlin despre Războinici

Ce nu s-a văzut la TV la Survivor România. Adevărul lui Starlin despre Războinici
Starlin adevarul despre ce nu s-a vazut la tv la Survivor

Plecarea lui Starlin de la Survivor a fost o reală lovitură pentru echipa Războinicilor, iar asta pentru că el era cel care își motiva colegii și le dădea încredere în ei pe trasee.

Ce nu s-a văzut la TV la Survivor România

El a vorbit despre ce s-a întâmplat la Consiliul de Eliminare, dar și despre tensiunile dintre el și doi războinici, Albert și Maria. Starlin a explicat de ce Albert și Maria nu sunt deloc văzuți cu ochi buni de către ceilalți războinici.

„Eu nu pot să spun ca s-a relaxat, cred că are o presiune extrem de mare, nu din cauza lui Sorin, pentru că două persoane nu fac diferența. În momentul în care îi dai unei persoane dreptul de a nominaliza, are o presiune când intră pe traseu.

Cand vrei să dai puncte, atunci nu îți iese. Aș vrea ca oamenii de acasaă să se uite la video, să vadă cum intra Albert pe traseu la început si cum e acum. Eu nu am nimic cu băiatul ăsta”, a spus Starlin.

În plus, el vorbit despre faptul că nu i-a salutat pe Albert și Maria atunci când și-a luat rămas bun de la echipă și s-a întors în România.

Starlin și-a motivat decizia spunând că cei doi nu salutau niciodată dimineața, așa că a simțit că nu este cazul să își ia rămas bun de la ei la plecare.

„Nu m-am facut că nu îl văd, știam ca e acolo (Albert, n.r), dar eu nu pot sa fiu fals. Maria se trezea și nu spunea bună dimineața, de ce să o salut când plec? Au fost multe chestii care nu s-au văzut la televizor. Nici el și nici Maria nu mă salutau”, a continuat Starlin.

De ce și-a ieșit din minți Starlin la adresa lui Alin

Invitat la Theo Show, Starlin a explicat de ce și-a ieșit din minți cu Alin. Prezentatoarea i-a mărturisit că a fost concurentul ei favorit la Survivor tocmai pentru calmitatea și răbdarea de care a dat dovadă. A existat totuși și o ieșire nervoasă, pe care nu a înțeles-o, așa că l-a întrebat direct, iar Războinicul a răspuns: 

„Pot să explic. Eu sunt foarte direct. Dacă e negru e negru, dacă e alb e alb. Ce nu-mi plăcea le spuneam. Aveam mai multe persoane aproape, pe Musty, pe Maria, pe Sorin. Alin pur și simplu era pe partea cealaltă cu Lucian și Albert. Fiecare știa ce trebuia să facă în camp”, a spus Starlin.

El a mai explicat faptul că în camp, Albert nu face nimic, lucru ce poate fi confirmat și de Andrei, care a observat că Albert nu se ocupa de sarcinile pe care le avea. În plus, fostul concurent Survivor a explicat cât de grea este conviețuirea cu 11 oameni străini, în condiții dificile.

„Oamenii nu știu ce trăim noi acolo. În primul rând stai cu 11 persoane pe care ai început să le cunoști în fiecare zi din săptămână. În momentul în care îți e foame, nu te speli, nu ai condiții, sunt multe chestii care se adună”, a adăugat Starlin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI