04 mart. 2021 | 12:06

Adela Popescu, criză de plâns în supermarket. Ce a pățit soția lui Radu Vâlcan

Monden
Adela Popescu, criză de plâns în supermarket. Ce a pățit soția lui Radu Vâlcan
Adela Popescu, criza de plans in supermarket

Mai sunt doar câteva luni până când Adela Popescu va naște cel de-al treilea copil. Vedeta PRO TV se luptă cu hormonii care îi dau câteva bătăi de cap, însă abia așteaptă să își strângă băiețelul în brațe. Chiar dacă este o persoană foarte pozitivă și optimistă, blondina a mărturisit că a avut o criză de plâns în supermarket. Ce a pățit soția lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu, criză de plâns în supermarket

Adela Popescu este în culmea fericirii. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea are tot ce-și poate dori de la viață: o carieră în televiziune, o familie fericită, un soț care o adoră și îi face toate poftele și doi băieței minunați, care abia așteaptă venirea pe lume a frățiorului lor, care se va naște în doar câteva luni. Deși cu toții știm că Adela Popescu este una dintre cele mai simpatice, vesele și pline de viață vedete din România, mereu cu zâmbetul pe buze, iată că faimoasa blondină a avut parte de momente tare dificile în perioada pandemiei.

Pandemia de coronavirus și-a lăsat amprenta pe sufletul a milioane de români, care au dezvoltat anxietate, depresii și atacuri de panică, văzându-se închiși în case din cauza pericolului virusului care s-a răspândit rapid la nivel comunitar. Adela Popescu nu a fost scutită nici ea de asemenea sentimente negre, Anul trecut, în 2020, actrița a trecut printr-un moment tare dificil și a avut o criză de plâns în mijlocul unui supermarket.

„Acum un an, pe vremea asta, totul era cu susul in jos. Radu plecase la filmari si eu ramasesem acasa cu cei mici. Alexandru avea febra, mami pneumonie, Andrei laringita, iar eu tuseam de simteam ca mor si imi pierdusem complet vocea. Tocmai incepuse dementa Covid in Romania. Se inchisesera gradinitele, aveai voie pe strada doar cu declaratii, iar eu traiam o stare de anxietate noua.

Totul a culminat cu o criza de plans intr-un supermarket. Noroc ca aveam caciula, ochelari, masca si manusi. Dar nu e ca si cum cineva avea curajul sa se apropie de mine. Sau de altcineva, in general… Fratele meu imi aducea provizii peste gard, iar eu ii dadeam la schimb masti chirurgicale. Sotul, un tip prevazator, facuse stoc. La fel de mare ca cel de faina, conserve, fasole, hartie igienica, etc. Ce psihoza!”, s-a confesat Adela Popescu fanilor săi de pe Instagram.

Adela Popescu va naște cel de-al treilea băiețel

Un lucru bun a ieșit din această pandemie pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cele două vedete așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea băiețel al cuplului, care se va naște în doar câteva luni. Frumoasa actriță a făcut anunțul, în direct, la Vorbește Lumea, emisiune a cărei ștafetă i-a predat-o acum Lorei, care prezintă în locul ei alături de Cove. Adela Popescu și prezentatorul de la Insula Iubirii mai au doi băieți, Alexandru, născut în 2016 și Andrei, născut în 2018.

„Nu as fi banuit ca anul ce a debutat atat de straniu imi va aduce ce mi-a adus: o noua viata-bebelusul ce sta cuminte la caldurica in pantecele meu si mutarea in casuta cea noua. Iata ca a trecut un an in care am crezut ca le vom pati pe toate. Anul care mi-a demonstrat ca “patitul” nu are legatura cu vreo pandemie globala, ci cu…orice moment. Un moment care poate sa vina oricand. Asadar… stiu ca suna cliseistic, dar haideti sa ne bucuram de fiecare clipa in care putem inchide ochii si exclama: “bine ca sunt bine toti ai mei!”, a completat vedeta pe celebra rețea de socializare.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro