Adela Popescu, probleme în sarcină. Ce greutăți întâmpină vedeta de la Pro TV

Adela Popescu, probleme în sarcină. Ce greutăți întâmpină vedeta de la Pro TV
Adela Popescu are probleme cu sarcina

Adela Popescu are probleme de sarcină. Ce se întâmplă cu cea de-a treia sarcină a vedetei de la Pro TV? Care sunt greutățile prin care trece fosta prezentatoare de televizine? Fanii își fac griji pentru ea.

Adela Popescu are probleme cu sarcina

Adela Popescu poartă în pântece cel de-al treilea copil. Din păcate, vedeta are probleme cu sarcina. Aceasta îi sfătuiește pe cei care o urmăresc în online să meargă la doctor atunci când nu se simt bine pentru că fiecare zi amânată poate agrava problemele. Blondina le-a oferit câteva sfaturi fanilor săi de pe instagram și i-a sfâtuit să aibă grijă la propriile stări, iar imediat să apeleze la specialiști.

Bebelușul meu crește în burtică și are nevoie de un cămin’ sigur, așa că și în perioada asta dificilă a fost musai să merg la analize de sânge, ecografii. Dar știu că mulți au stat acasă, au ignorat simptome, probleme, au amânat să meargă la un control necesar, de teamă.

Poate și eu, dacă eram în altă situație, m-aș fi ferit. Dar nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc, iar sănătatea noastră nu se rezumă doar la a fugi de COVID. E o nebunie ce se întâmplă în lume și e important să fim prudenți și precauți, dar dacă ai o problemă, mergi la medic!’, a scris Adela Popescu pe contul de Instagram.

Aceasta a susținut încă o datămăsurile de siguranță care sunt cu atât mai importante în această perioadă.‘Nu amâna, timpul e esențial, iar prevenția bate orice tratament, așa că pune-te pe primul loc! Iar dacă ai nevoie, ia-ți masca măștilor, dezinfectantul dezinfectanților, încrederea încrederii și mergi la medic.‘, a mai adăugat soția lui Radu Vâlcan.

„Am așteptat momentul oportun”

“Am aflat că vom deveni, din nou, părinti cu aproximativ trei luni și ceva în urmă, aproape patru luni. Noi știam, evident, dar am așteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă. Acum suntem fericiți, îi simțim și pe cei aproape nouă că împărtășesc aceleași trăiri pe care le avem și noi acum în momentele acestea”, a declarat Radu Vâlcan la Antena Stars.

„Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca, e un copil foarte dorit pe care abia așteptăm să îl cunoaștem. Vrem să fie în siguranță și pentru asta vom face tot ce ține de noi”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Facebook.