Accidentare gravă la Asia Express. Ce vedetă a trecut prin iad: ”Am zis că e gata”

Accidentare gravă la Asia Express. Ce vedetă a trecut prin iad: ”Am zis că e gata”
Accidentare gravă la Asia Express.

Cursa pentru ultima șansă a stârnit dorința de câștig și toată adrenalina din concurenții de la ”Asia Express”, prin urmare, unii au ajuns chiar să își pună viața în pericol.

Accidentare gravă la Asia Express

De această dată, cea care s-a accidentat tare a fost Adriana Trandafir. Ea a căzut pe scări și s-a lovit la coloană, pe ”Drumul Împăraților”.

În Asia Express, mai sunt, pe lângă accidentări, și certuri, la accidentări și până la momentele emoționante. Astfel, în ediția de miercuri seara, în cursa pentru ultima șansă, în care au intrat soții Natanticu, Adriana Trandafir și fiica sa, dar și Shift și Connect-R, telespectatorii au putut vedea un moment dureros.

Adriana Trandafir a căzut pe scări, în timp ce căra un miel în spate, lovindu-se în zona coloanei vertebrale.

”Am zis că e gata, lăsăm mielul aici și gata. Dar nu, după câteva trepte, Vasile s-a enervat și am alunecat și era cât pe ce, cu mielul în cârcă, să-mi rup coloana. Cred că avea vreo 20 de kilograme, dar am îndurat și am mers mai departe”, a spus Adriana Trandafir la ”Asia Exprss”.

După incidentul suferit, fiica ei, Maria Speranța, a avut un mare șoc, crezând că incidentul a fost unul atât de puternic încât să nu mai înainteze în acest show.

”Am crezut că acolo o să se termine Asia Express pentru noi”, a spus și Maria Speranța.

Dar din fericire, cursa pentru ele nu s-a oprit la această probă, căci Adriana Trandafir s-a ridicat și a mers mai departe.

Adriana Trandafir și Zarug s-au certat

În cadrul ediției de ieri 13 octombrie, Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost nominalizate să meargă la Cursa pentru Ultima Șansă, alături de Connect-R și Shift și Eliza și Cosmin Natanticu.

Zarug a acuzat-o pe Adriana Trandafir de faptul că joacă rolul de victimă în cadrul competiției Asia Express.

„Să formulez o scuză simpatică pentru care să le trimit pe ele în cursea pentru ultima șansă. (…) Este cam a patra oară când veniți la careu și Adriana are o poveste tristă pe care toți o avem. Toți trecem prin aceleași greutăți, nu găsim cazare, ne rupem picioarele, ni se umflă gleznele.

În momentul în care începi un careu punându-ți problemele la înaintare cu o lacrimă în colțul ochiului face jocul dezechilibrat pentru că pe mulți dintre îi faceți să nu vă voteze. E o formă de manipulare care mie nu-mi place.”, a declarat Zarug în cadrul emisiunii Asia Express.

la scurt timp a venit și replica Adrianei Trandafir:

„Știi ce mă amuză la tine foarte tare, faptul că tu dai verdicte zâmbind, adică poți fi un ucigaș în serie, cu zâmbetul pe buze. Pe mine nu mă mai doare chestia asta, chiar mă amuză. Până unde o să mergi și unde o să ajungi. (…) Noi nu am venit aici să cerșim milă deloc!”, a spus Adriana Trandafir.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI