Adriana Trandafir a început să plângă la Asia Express. Ce i-a povestit Irinei Fodor

Adriana Trandafir a început să plângă la Asia Express. Ce i-a povestit Irinei Fodor
Prin ce a trecut Adriana Trandafir la Asia Express

Adriana Trandafir și Maria Speranța sunt apreciate de fanii show-ului Asia Express, dar și formează o echipă puternică, astfel încât ceilalți concurenți se tem de ele atunci când vine vorba de probele de foc. Totuși, oboseala și-a spus cuvântul și actrița a izbuncnit în lacrimi.

Adriana Trandafiri, în lacrimi. Ce a pățit la Asia Express

Clipe grele pentru Adriana Trandafir! Probele de la Asia Express devin din ce în ce mai dure, așa că mulți concurenți încep să se gândească la participarea lor în această emisiune care îi face să își depășească limitele. Oboseala și stresul își spun cuvântul, iar mulți clachează.

Adriana Trandafir s-a simțit copleșită de emoții și a izbucnit în lacrimi după ce mai mulți factori au făcut-o să se gândească să renunțe la a mai participa în show. Vedeta s-a gândit să plece din competiție după ce mai multe probleme s-au acumulat și au făcut-o să sufere.

Adriana Trandafir, dezvăluire tristă făcută Irinei Fodor

Totuși, actrița și-a adunat puterile și a încercat să rămână puternică, mai ales pentru că nu a vrut să o dezamăgească pe fiica ei, Maria Speranța. Astfel, Adriana Trandafir i-a povestit Irinei Fodor, cu lacrimi în ochi, tot ce o macină.

„După amuleta de ieri am vrut să renunț. Stop joc. Gata!”, a spus Adriana Trandafir la Antena 1.

Adriana Trandafir, ieșire nervoasă: ‘Război să fie’

Concurenții de la Antena 1 încep să se confrunte cu mai multe probleme, iar oboseala acumulată în timpul probelor, condițiile dure prin care sunt nevoiți să treacă, dar și stresul pentru a rămâne în competiție, încep să își spună cuvântul și să nască adevărate conflicte.

În cea mai recentă ediție Asia Express, echipele formate dintre Elwira și Mihai, Lorelei și Zarug, dar și Adriana și Maria Speranța, au intrat la jocul pentru amuletă. Tensiunea a atins cote maxime printre concurenți, așa că aceștia nu s-au mai abținut și au dat cărțile pe față.

Mai exact, Zarug a supărat-o pe Adriana Trandafir, așa că aceasta nu a mai putut să își păstreze calmul și i-a declarat război concurentului, luându-i prin surprindere pe telespectatorii care urmăresc cu sufletul la gură fiecare ediție Asia Express de la Antena 1.

„Asta e răzbunare pe față. Ok, dacă vrei război, război să fie. Zarug a făcut în așa fel încât concursul să se dea între doi bărbați puternici și o femeie.”, a mărturisit Adriana Trandafir, în cadrul ediției de duminică a show-ului Asia Express.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI