Zarug și Adriana Trandafir, ceartă la Asia Express. De la ce s-au luat cei doi concurenți

Zarug și Adriana Trandafir, ceartă la Asia Express. De la ce s-au luat cei doi concurenți
Zarug, atac la adresa Adrianei Trandafir la Asia Express

Competiția Asia Express devine din ce în ce mai acerbă. iar concurenții fac tot posibilul pentru a rămâne în concurs. Zarug și Adriana Trandafir au avut parte de un mic conflict la Antena 1. De la ce a pornit totul.

De ce s-au certat Adriana Trandafir și Zarug la Asia Express

Adriana Trandafir și fiica ei Maria Speranța formează unul dintre cele mai apreciate echipe de la Asia Express. Femeile au demonstrat că sunt puternice și capabile de a înfrunta oruce fel de probă pentru a le demonstra telespectatorilor că locul lor este în competiție.

În cadrul ediției de miercuri, 13 octombrie, Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost nominalizate să meargă la Cursa pentru Ultima Șansă, alături de echipele formate din Connect-R și Shift și Eliza și Cosmin Natanticu.

După ce Adriana Trandafir i-ar fi declarat războiul lui Zarug, la proba pentru amuletă, fotograful a avut cuvinte dure de spus la adresa marii actrițe a României. Coechipierul lui Lorelei a acuzat-o pe Adriana Trandafir de faptul că joacă rolul de victimă în cadrul competiției AsiaExpress.

„Să formulez o scuză simpatică pentru care să le trimit pe ele în cursea pentru ultima șansă. (…) Este cam a patra oară când veniți la careu și Adriana are o poveste tristă pe care toți o avem. Toți trecem prin aceleași greutăți, nu găsim cazare, ne rupem picioarele, ni se umflă gleznele.

În momentul în care începi un careu punându-ți problemele la înaintare cu o lacrimă în colțul ochiului face jocul dezechilibrat pentru că pe mulți dintre îi faceți să nu vă voteze. E o formă de manipulare care mie nu-mi place.”, a declarat Zarug în cadrul emisiunii Asia Express.

Zarug, replici acide la adresa actriței Adriana Trandafir

Zarug s-a răzbunat pe Adriana Trandafir atunci când le-a trimis pe ea și fiica ei Maria Speranța la cursa pentru ultima șansă. Replica marii artiste nu a întârziat să apară, fosta concurentă de la Te Cunosc de Undeva apărându-se în fața vorbelor dure ale colegului ei de emisiune:

„Știi ce mă amuză la tine foarte tare, faptul că tu dai verdicte zâmbind, adică poți șii un ucigaș în serie, cu zâmbetul pe buze. Pe mine nu mă mai doare chestia asta, chiar mă amuză. Până unde o să mergi și unde o să ajungi. (…) Noi nu am venit aici să cerșim milă deloc!”, a spus Adriana Trandafir.

Surpriza tuturor a fost atunci când Irina Fodor a anunțat, la finalul ediției, că Adriana Trandafir și fiica ei s-au salvat după ce au fost primele care au terminat cursa.

Competiția le-a întărit și le-a ambiționat atât de mult, încât cele două concurente au luptat pentru a se menține în Asia Express. Shift și Connect-R sunt cei care au fost eliminați de la Asia Express.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI