15 oct. 2024 | 12:04

Cum arăta Elena Lasconi acum 30 de ani. Primarul din Câmpulung făcea ravagii cu frumusețea sa

Politică
Cum arăta Elena Lasconi acum 30 de ani. Primarul din Câmpulung făcea ravagii cu frumusețea sa

Astăzi în vârstă de 52 de ani, Elena Lasconi a trecut de la prezentator al știrilor Pro TV, la primar al orașului Câmpulung Muscel, iar acum o găsim în lista candidaților la Alegerile Prezidențiale de anul acesta. Dar, puțini sunt aceia care știu cum arăta Elena Lasconi acum 30 de ani. Din imaginile de colecție, vedem că primarul din Câmpulung făcea ravagii cu frumusețea sa.

Elena Lasconi, de la Pro TV, la primărie, la candidatul la Prezidențiale

Astăzi un om politic extrem de vizibil și cu multe apariții, Elena Lasconi a ajuns destul de departe în cariera sa, nu una lipsită de controverse și chiar scandaluri publice.

Cum arăta Elena Lasconi acum 30 de ani. Primarul din Câmpulung făcea ravagii cu frumusețea sa

De origine din Hațeg, județul Hunedoara, tânăra Elena Valerica Lasconi, își începea cariera sa jurnalistică dintr-o întâmplare, având în vedere că meseria sa era cea de economistă. La începutul anilor 90 avea să lucreze într-un post de radio local din Hațeg timp de 2 ani, dar și ca prezentatoare a unei emisiuni de muzică rock.

Ulterior, când apărea în peisajul media PRO TV, Elena Lasconi avea să fie printre primii prezentatori ai emisiunilor informative ale postului. Așa se face că din 1995 și până în 2019, când lua decizia de a candida la alegerile locale, Elena Lasconi a activat ca jurnalist în cadrul grupului MediaPro, din 2018 figurând și ca membru al formațiunii politice Uniunea Salvați România.

În 2020, luând pe toată lumea prin surprindere, fosta jurnalistă PRO candida la alegerile locale din 2020, de pe listele USR, în orașul Câmpulung Muscel, câștigând în cele din urmă detașat.

Cum arăta Elena Lasconi acum 30 de ani

Deși majoritatea românilor o cunoscut pe din emisiunile informative de la Pro TV, sau din aparițiile sale la celebrul show „MasterChef”, puțini sunt cei care știu cum arăta Elena Lasconi acum 30 de ani, pe când aceasta avea vârsta de 22 de ani.

Cum arăta Elena Lasconi acum 30 de ani. Primarul din Câmpulung făcea ravagii cu frumusețea sa

Era perioada în care deja apărea pe micile ecrane, și mulți îi admirau frumusețea, iar cei care o cunoșteau îndeajuns de bine, spuneau că actualul primar din Câmpulung făcea ravagii cu frumusețea sa.

Astăzi o personalitate publică din România, cunoscută în special pentru activitatea sa ca jurnalistă și ulterior pentru cariera politică, Elena Lasconi a decis că este momentul să facă pasul către funcția de Președinte al României, fiind una din personalitățile politice, înscrise pe listele electorale.

Candidatul USR nu a fost lipsit de controverse și scandaluri publice

Așa cum bine ne aducem aminte, Elena Lasconi a fost protagonista unui scandal mediatic extrem de dur, în care avea să fie implicată și fiica acesteia. Scandalul avea să pornească, după ce actualul edil al orașului argeșan Câmpulung recunoștea că la Referendumul Familiei vota pentru familia tradițională, iar fiica sa Oana Lasconi o acuza de discriminare și nu numai.

Oana Lasconi bisexuală

Fiica primarului USR din Câmpulung Muscel, Oana Lasconi, bisexuală. A recunoscut că s-a iubit și cu bărbați, și cu femei.

Ulterior, Oana avea să revină public și să-și ceară scuze, dar mama acesteia era cât pe-aci să-și încheie cariera politică. Ulterior, candidatul USR la Prezidențiale avea să vorbească despre acest moment, declarând:

Nu știam…nu m-am așteptat nici în cele mai cumplite coșmaruri la chestia asta, după o viață în care muncești de-ți sar capacele.

Nu m-am așteptat nici în cele mai cumplite coșmaruri și nu doresc nici măcar membrilor PNL, despre care am spus că sunt „răul“, să li se întâmple așa ceva cu copiii lor. Este îngrozitor. Două zile nu am putut să mă ridic din pat. Nu am știut, nu am urmărit-o pe Instagram. Eu vorbesc cu ea, de cele mai multe ori am vorbit despre relații cu bărbați. Mai mult de atât nu vreau să vorbesc despre Oana. Este copilul meu, indiferent ce ar face și ce ar zice.

Va rămâne copilul meu. Nu vreau să mai scot lucruri la suprafață pentru că voi redeschide telenovela și nu are niciun sens pentru mine. E un subiect închis. Fata mea este fata mea și va rămâne fata mea, așa cum e ea.”, a mărturisit Elena Lasconi, la Kanal D.

Cum arăta Elena Lasconi acum 30 de ani. Primarul din Câmpulung făcea ravagii cu frumusețea sa

Elena Lasconi, presedintele Uniunii Salvati Romania (USR),

Astăzi, devenită între timp și președintele USR, Elena Lasconi are mare încredere în candidatura și platforma sa program pentru Prezidențiale, iar sondajele au propulsat-o în primii cinci potențiali candidați pentru turul al doilea al Alegerilor Prezidențiale 2024.

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Provocarea pe care doar geniile o pot rezolva. Mută două bețe de chibrit pentru a forma 7 pătrate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Din ce trăiește familia Sterp. Becali nu visează la așa prețuri
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Anca Țurcașiu a leșinat și s-a prăbușit la pământ. S-a dat alerta la TV
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro