14 nov. 2023 | 11:53

Oana Lasconi, o nouă reacție după scandalul recent cu Elena Lasconi: „Sunt un coșmar politic”

Monden
Oana Lasconi, o nouă reacție după scandalul recent cu Elena Lasconi:
Oana Lasconi, reacție după scandalul avut cu mama ei pe tema familiei tradiționale. "Sunt un coșmar politic".

Oana Lasconi, fiica de 31 de ani a primarului USR Elena Lasconi, a reacționat după scandalul pe care l-a avut recent cu mama ei. Tânăra stabilită la Paris a transmis pe platformele sociale un mesaj pe care mulți nu au știut cum să îl interpreteze. „Sunt un coșmar politic”, s-a exprimat aceasta.

Oana Lasconi, pe prima pagină a ziarelor

În urmă cu aproape două săptămâni, Oana Lasconi a ajuns subiect de primă pagină în ziarele centrale din România. S-a întâmplat ca urmare a unor declarații controversate pe care tânăra de 31 de ani, stabilită la Paris, le-a făcut față de mama ei, după ce a aflat că a votat pentru familia tradițională.

Oana Lasconi s-a declarat dezgustată după ce a aflat că Elena Lasconi a votat pentru familia tradițională, la referendumul organizat în anul 2018 în România. Tânăra a precizat cu această ocazie că face parte din comunitatea LGBTQ+ally și că nu se aștepta la o astfel de decizie din partea politicianei USR.

Regrete publice, după câteva zile

Fiica Elenei Lasconi a făcut câteva declarații controversate, pe care le-a regretat ulterior. A recunoscut, tot într-un mesaj public, că a primit o lecție dură de la viață și că nu ar fi trebuit să se arunce cu capul înainte. A explicat tuturor că a reacționat sub impulsul emoțiilor de moment.

Te-ar putea interesa și: Mircea Badea, replică pentru fiica Elenei Lasconi. Ce spune realizatorul TV despre iubire şi căsătorie: ”Oamenii care suferă aiurea în tramvai”

Ce viziune politică are fiica Elenei Lasconi

Oana Lasconi a anunțat recent pe conturile sale de pe platformele sociale că vrea să facă o schimbare reală, intrând în politică. Nu a precizat dacă vrea să intre în politica din România sau în cea din Franța, acolo unde locuiește. A revenit mai târziu cu o precizare concretă:

„Permiteți-mi să vă liniștesc, politica din România este mult prea struțo-cămilă ca să am eu ce să caut în ea. Din punct de vedere ideologic, mi se pare un haos. Dar ce-mi doresc din toată inima să fac este să susțin comunitatea LGBTQ+”.

Te-ar putea interesa și: Elena Lasconi renunță la alegerile europarlamentare. Ce a anunțat primarul

„Sunt un coșmar politic”

În urmă cu câteva ore, fiica primarului USR Elena Lasconi a reacționat din nou, făcând publică o fotografie cu un mesaj pe care mulți nu au știut cum să îl interpreteze. Ar putea fi vorba despre o implicare reală în politică a tinerei de 31 de ani, care se pare că are planuri mărețe în acest sens.

„Sunt un coșmar politic”, a notat Oana Lasconi în dreptul unei fotografii în care apare și ea, materialul putând fi vizualizat și în galeria foto a acestui articol.

Oana Lasconi, despre familie și comunitatea LGBT

De altfel, tânăra de la Paris a făcut și câteva precizări pe platformele sociale referitoare la crezul său politic. Nu a uitat să vorbească și despre familia tradițională, explicând că, în opinia ei, aceasta poate fi susținută fără a se îngrădi drepturile altor persoane.

Să schimbi sintagma „între soți” cu „între un bărbat și o femeie”, în Constituție, este cea mai clară dovadă de homofobie, este de părere Oana Lasconi. „Să nu ai o problemă cu oamenii LGBTQ+” nu este compatibil cu a le oferi aceleași drepturi ca altor persoane, mai subliniază tânăra.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să înlocuiești ouăle în orice rețetă de post. Soluții rapide pentru gospodine
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro