02 oct. 2024 | 15:36

Irinel Columbeanu și-a ales deja locul de veci. Lângă cine vrea să fie înmormântat fostul afacerist

Diverse
Irinel Columbeanu și-a ales deja locul de veci. Lângă cine vrea să fie înmormântat fostul afacerist
„Îl mai ajută și prietenii mai vechi”

După cum bine se știe, fostul milionar Irinel Columbeanu se află încă în recuperare, după problemele de sănătate pe care le-a avut. Cu toate astea, lucrurile nu merg bine, iar conform celor apropiați, Irinel Columbeanu și-a ales deja locul de veci, aflându-se și lângă cine vrea să fie înmormântat fostul afacerist.

Lucrurile nu merg bine pentru fostul milionar Irinel Columbeanu

După atacul cerebral pe care l-a suferit, fostul milionar Irinel Columbeanu avea să fie mutat în azilul condus de Ion Cassian, un prieten apropiat al tatălui său. De alfel, tot aici avea să-și trăiască ultimii ani din viață Ion Columbeanu.

Deși este bine îngrijit, Ion Cassian vine cu vești triste despre Irinel Columbeanu, și că lucrurile nu merg bine pentru fostul milionar, cel puțin din punctul de vedere al sănătății sale. Dar, deși banii pe care acesta îi încasează de stat nu îi ajung, proprietarul azilului spune că are grijă de el, oferindu-i toate condițiile.

Au existat și câteva zvonuri, confom cărora fosta soție și actualul ei partener, Mr.Pink, ar fi pus o mână de ajutor, ulterior fiind dezmințite de Ion Cassian:

„De la Mr. Pink nu a venit nici un leu, bani au venit numai de la fiica lui, Irinuca. Îl mai ajută și prietenii mai vechi, care l-au mai scos la câte o masă sau la o plimbare”, a spus Ion Cassian

Irinel Columbeanu și-a ales deja locul de veci

Starea de sănătate a fostului milionar nu este una bună, iar recuperarea sa se derulează greoi. Deși a avut parte de clipe frumoase alături de fiica sa Irinuca, care l-a vizitat în luna iunie a.c., conform prietenului său Ion Cassian, se pare că Irinel Columbeanu și-a ales deja locul de veci, acesta precizând că ar fi vorba de Cimitirul Ghencea Militar.

Cu toate astea, Ion Cassian mai spune că „nu voi fi singurul care se va ocupa de asta, mi-a lăsat și numărul de telefon al unei cunoștințe, cu care ar trebui să iau legătura, după decesul lui”.

„Eu m-am mai ocupat și de înmormântările altor foști pacienți, care m-au rugat să îi conduc pe ultimul drum.

Am plătit adesea tot, de la sicriu, până la parastas. Dacă așa mă roagă oamenii, le respect această ultimă dorință”, a mai spus patronul azilului, conform celor de la Click.

Ion Cassian a dezvăluit lângă cine vrea să fie înmormântat fostul afacerist

Deși pentru moment nu se pune problema de așa ceva, sperându-se la o îmbunătățire a stării de sănătate, Ion Cassian spune că fostul milionar a luat decizia de a-și stabili toate cele de trebuință, inclusiv locul și lângă cine vrea să fie înmormântat fostul afacerist.

„Am discutat cu Irinel despre asta, mi-a spus că ar vrea să fie înmormântat unde este și tatăl lui (n.r.-la Cimitirul Ghencea Militar), acolo au locul de veci al familiei.”, spune acesta, conform aceleiași surse.

Cei care l-au mai vizitat, deși puțini, încă speră că Irinel Columbeanu își va reveni. Acum, după ce și-a pierdut toată averea, Irinel Columbeanu trăiește într-un azil, unde angajații de aici încearcă să-i ofere toate condițiile.

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Taxă nouă pentru cei care locuiesc la bloc și au centrală termică. Măsura se va aplica chiar din această iarnă
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
DESPĂRȚIREA momentului în showbizul românesc! Și-au spus ADIO, iar el și-a găsit deja altă iubită! 'Ce dai, aia primești'
Unica.ro
Cartofii perfecți pentru prăjit. Acest soi e folosit de marii bucătari
EVZ.ro
Tristan Tate și-a preluat mașinile confiscate de DIICOT! Cum arată 4 milioane de euro returnate
Spynews
Acasă la Teo Trandafir. Cum arată vila în care locuiește cu fiica ei adolescentă. A adoptat-o de mică, i-a oferit totul, iar imaginile vorbesc de la sine
Avantaje
GEST ȘOCANT al familiei STELEI POPESCU! Teribil ce s-a ÎNTÂMPLAT la MORMÂNTUL ACTRIȚEI
Mediaflux
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro