26 nov. 2021 | 15:53

Drama prin care trece o vedetă, după ce a pierdut sarcina: „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

Monden
Drama prin care trece o vedetă, după ce a pierdut sarcina: „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”
Ce declaratii a facut vedeta

Pierderea unei sarcini este o problemă cu care femei din lumea întreagă se confruntă. De data aceasta, o cunoscută vedetă a trecut prin acest coșmar. Cântăreața spune că are „inima frântă” după ce a suferit pierderea sarcinii. Ea și-a deschis sufletul în fața fanilor și a povestit despre chinul prin care trece, spunând că nu își va anula concertul pe care urmează să îl susțină, pentru că este ceva de care are nevoie, mai ales în aceste momente.

Vedeta care s-a urcat pe scenă, la scurt timp după ce a pierdut sarcina

Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, a vorbit despre cum face față pierderii sale într-o postare emoționantă pe Instagram, după ce i s-a spus că bebelușul ei nenăscut nu (mai) avea bătăi de inimă” la începutul acestei săptămâni.

Jessie J trece printr-un coșmar după ce a pierdut sarcina pe care și-a dorit-o enorm.

„Ieri dimineață râdeam cu o prietenă spunând… ‘cum voi reuși să trec de concertul meu de mâine seară din Los Angeles fără să spun întregului public că sunt însărcinată'”, a scris Jessie J miercuri.

„Ieri după-amiază mă îngrozeam la gândul de a trece prin concert fără să cedez… după ce am mers la a treia scanare și mi s-a spus că nu mai există bătăi ale inimii”.

Jessie J a explicat că „a decis să aibă un copil de una singură”, pentru că „este tot ce mi-am dorit vreodată și viața este scurtă”.

Ea a împărtășit o fotografie cu ea ținând în mână un test de sarcină pozitiv: „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine și o experiență pe care nu o voi uita niciodată și știu că o voi mai avea din nou”.

”Tristețea este copleșitoare după pierderea suferită”, a spus cântăreața.

Jessie J a fost diagnosticată cu boala Ménière după ce surzit complet în urechea dreaptă

„În această dimineață. Mă simt ca și cum nu aș avea control asupra emoțiilor mele. S-ar putea să regret că am postat asta.

S-ar putea să nu. De fapt, nu știu. Vreau să fiu sinceră și reală și să nu ascund ceea ce simt. Merit asta. Vreau să fiu cât mai eu însămi în acest moment.

Sunt încă în stare de șoc… Este cel mai singuratic sentiment din lume”, a scris vedeta.

Cântăreața a încercat să treacă prin durere cu ajutorul muzicii

În ciuda experienței traumatizante, Jessie J a continuat concertul programat miercuri seară ca o modalitate de a face față, „nu doar pentru public, ci și pentru mine și pentru micul meu copil care a făcut tot ce a putut”.

„Sufletul meu are nevoie de asta. Chiar mai mult astăzi. Știu că unii oameni se vor gândi că ar trebui să anulez concertul.

Dar în acest moment am claritate asupra unui lucru.

Am început să cânt când eram tânără pentru bucurie, pentru a-mi umple sufletul și pentru terapia de iubire de sine, asta nu s-a schimbat niciodată și trebuie să procesez asta în felul meu.

Milioane de femei din întreaga lume au simțit această durere și mult mai rău. Mă simt conectată cu cele pe care le cunosc și cu cele pe care nu le cunosc”.

Jessie J se alătură unei liste tot mai mari de vedete care au pierdut sarcini, printre care Chrissy Teigen, ducesa Meghan, Christina Perri, Meghan McCain și Catelynn Lowell, care și-au împărtășit durerea pentru a ajuta la schimbarea stigmatului, a secretului și a rușinii care înconjoară subiectul privind pierderea sarcinii și avorturile spontane.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Șocul unei tinere după ce a gustat ciocolata Dubai. La așa ceva nu se aștepta
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
România a luat total fața Ungariei. Budapesta a recunoscut. Ungurii au fost depășiți
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
SENIORII au DAT LOVITURA! ANUNȚ privind BANII! E bucurie IMENSĂ
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro