15 apr. 2025 | 15:15

Cât costă să ai pe masa de Paște preparate de la Cătălin Scărlătescu. Friptura de miel este vedeta, dar prețul este pe măsură. Cât plătești pentru un meniu complet EXCLUSIV

News
Cât costă să ai pe masa de Paște preparate de la Cătălin Scărlătescu. Friptura de miel este vedeta, dar prețul este pe măsură. Cât plătești pentru un meniu complet EXCLUSIV
EXCLUSIV

Cătălin Scărlătescu face bani grei nu doar din televiziune, ci și din vânzarea mâncărurilor pe care le gătește. Iar de Paște, vedeta Pro Tv propune un meniu care, cel puțin la prima vedere, pare de-a dreptul delicios.

Prețurile nu sunt însă chiar pentru orice buzunar, dar, având în vedere că poți pune pe masă produsele trecute prin mâna lui Chef Scărlătescu pentru masa de Paște, lucrurile devin acceptabile.

Ce meniu propune Chef Cătălin Scărlătescu pentru masa de Paște?

Cătălin Scărlătescu a anunțat și prețurile pentru meniul de Paște, un meniu pe care celebrul chef îl va găti pentru toți cei care nu au timp să-și prepare bucatele specifice Sărbătorilor Pascale. Iar variantele propuse sunt mai multe, conform site-ului care le și livrează. Dar, desigur, nu e tocmai ieftin, dar cu câteva sute de euro poți să impresionezi un invitat indiferent de cât ar fi de pretențios.

Pachetul de Paște, cel mai ieftin, propus de Chef Cătălin Scărlătescu, conține doar sarmale și cozonac. Cozonacul e cu ciocolata belgiană, nucă și rahat, iar sarmalele sunt 27 la număr. Dar, probabil, este și varianta pentru cei care sunt ”puțini” la număr pentru masa de Paște.

Pentru o familie, Scărlătescu propune produse care te fac să salivezi. Mai exact, pe lângă cozonac, nu lipsește pasca, la desert. În plus, apare friptura de curcan la cuptor, deja tradiționala salată de boeuf de porc sau de pui, pate de bivoliță, sarmalele și o sticlă de vin Fetească Neagră. Totul, la 560 de lei.

Pentru cei care vor să facă spectacol din masa dedicată Sărbătorilor Pascale, vedeta Pro Tv propune și alte produse, chiar și vegetariene. Astfel, pe lângă pachetele pomenite, cei care își doresc pot completa cu diverse alte produse culinare care, cel puțin în teorie, ar fi delicioase.

Mielul de Paște, pe bani grei

Tradiția, nu doar din România, este ca la masa de Paște să fie servit miel, în diverse forme. Iar Scărlătescu propune, cu rețete proprii, diverse sortimente dedicate acestei sărbători care poate fi transformată în petrecere pentru întreaga familie. Evident, contra unor sume care nu sunt tocmai mici.

Astfel, friptura de miel, din pulpă, cu morcov, usturoi verde, rozmarin și vin, făcută de vedeta TV costă 208 lei și cântărește un kilogram. Stufatul, tot un kilogram, costă 197 de lei și, promite bucătarul, se ”topește în gură”.

Tradiționalul drob de miel, făcut doar din organe de miel, ceapă verde, usturoi verde, mărar, pătrunjel, ouă, sare și piper, costă, la 1, 1 kilograme, 162 de lei. Ciorba de miel este ceva mai accesibilă, 2,4 litri ajungând la aproape 130 de lei.

Pentru cei pretențioși, Scărlătescu propune și meniuri nu neapărat tradiționale, dar la fel de gustoase. Iar preferatele par să fie pulpa de rață cu varză roșie caramelizată și portocale și care costă aproape 150 de lei. Nu lipsesc nici coastele de porc glazurate, la 120 de lei kilogramul, și nici friptura de curcan la cuptor, 99 de lei pentru 700 de grame.

Pentru amatorii de deserturi, pe lângă cozonacul tradițional, Cătălin Scărlătescu propune plăcintă cu mere, cheesecake, diverse sortimente de chec, dar și torturi precum celebrul Pavlova sau Red Velvet. Nu lipsesc din ofertă ciocolata de casă sau diverse brownie-uri și biscuiții.