10 iul. 2024 | 17:00

WhatsApp introduce modul „video note” în cameră: O nouă modalitate de înregistrare a mesajelor video

ACTUALITATE
WhatsApp introduce modul

WhatsApp a introdus recent o nouă functie în aplicația sa pentru Android, care facilitează înregistrarea și trimiterea de note video în chat-uri. Această actualizare face parte din eforturile Meta de a îmbunătăți experiența utilizatorilor cu funcțiile de comunicare ale aplicației.

O nouă opțiune pentru înregistrarea notelor video

În versiunea beta cea mai recentă a WhatsApp pentru Android (versiunea 2.24.14.14), a fost adăugată o nouă modalitate de înregistrare a notelor video. În loc să folosești doar butonul de cameră din colțul din dreapta-jos al ecranului pentru a înregistra o notă video, acum poți selecta direct modul „Video note” atunci când apeși pe butonul camerei într-un chat.

Această nouă opțiune permite utilizatorilor să înregistreze și să trimită note video într-un mod mai simplu și mai accesibil. Prin includerea acestei funcții alături de modurile existente „Photo” și „Video”, WhatsApp face ca funcționalitatea de notă video să fie mai ușor de descoperit și utilizat de către utilizatorii săi.

Disponibilitatea viitoare în versiunea stabilă

Deși modul „Video note” este disponibil doar în versiunea beta în prezent, Meta nu a oferit încă o dată precisă pentru când va fi disponibil pentru toți utilizatorii în versiunea stabilă a aplicației WhatsApp. În trecut, Meta a obișnuit să implementeze noi funcționalități treptat, urmând să le facă disponibile publicului larg în următoarele luni.

Îmbunătățirea modului de înregistrare a notelor video vine după ce, săptămâna trecută, Meta a introdus o scurtătură pentru răspunsul la o notă video folosind tot o notă video, consolidând astfel capacitatea de comunicare a platformei.

WhatsApp rămâne una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, iar adăugarea acestei funcții noi ar putea să îmbunătățească și mai mult experiența utilizatorilor săi, permițându-le să comunice într-un mod mai intuitiv și captivant.

WhatsApp este o platformă de mesagerie extrem de populară, cunoscută pentru gama sa largă de funcții care facilitează comunicarea eficientă între utilizatori. Printre caracteristicile sale principale se numără mesajele text, apelurile vocale și video, partajarea de fișiere și imagini, starea de activitate și funcția „Stări”, care permite utilizatorilor să posteze conținut efemer. În plus, WhatsApp oferă opțiuni de securitate, precum criptarea end-to-end a mesajelor, asigurând confidențialitatea comunicarii.