01 mart. 2024 | 14:21

Gigi Becali se pregătește pentru petrecerea de titlu. E sigur că FCSB va câștiga campionatul: „Maybach-ul l-am dat la vopsit”

SPORT
Gigi Becali se pregătește pentru petrecerea de titlu. E sigur că FCSB va câștiga campionatul:
Gigi Becali, patron FCSB. Foto: Sport Pictures

FCSB a învins și la Voluntari (2-1) și a păstrat distanța de zece puncte față de Rapid, ocupanta locului secund în Superliga. Gigi Becali este sigur că echipa sa va câștiga titlul după o pauză de nouă ani și este pregătit să facă show. Cum va sărbători latifundiarul din Pipera.

”O să fie cel mai mare foc de artificii”

FCSB are 61 de puncte, cu zece mai multe decât Rapid și cu 12 mai multe decât CFR. Acum, urmează ultimele două runde din sezonul regulat, apoi va începe play-off-ul. Roș-albaștrii vor juca contra celor de la Petrolul și Rapid, dar Gigi Becali este sigur că echipa sa va deveni campioană la finalul sezonului.

Roș-albaștrii nu au mai câștigat titlul din anul 2015, dar Gigi Becali este convins că la vară își va vedea visul cu ochii. El a dezvăluit că a început deja pregătirile pentru sărbătoarea care va avea loc în momentul în care FCSB va fi campioană.

Gigi Becali se pregătește pentru petrecerea de titlu. E sigur că FCSB va câștiga campionatul: "Maybach-ul l-am dat la vopsit”

FCSB, liderul campionatului.

Maybach-ul l-am dat la vopsit. Atunci voi ieşi! Maybach-ul… ca pe vremuri. E posibil să vin la meciul cu artificii şi ăla nu ştiu care va fi. Poate să fie a 4-a partidă din play-off, poate să fie a 5-a, e posibil în a 5-a să ne pregătim. Jucăm cu locul doi, vedem cine va fi, CFR Cluj sau Rapid.

Când jucăm a 5-a etapă, să ne pregătim. Să fie pregătite. O să fie cel mai mare foc de artificii pe care l-aţi văzut în viaţa voastră în România. O să le dau, aşa le am în cap. O să vreau să fac nişte artificii care să se ducă până acolo, pe şinele de tren. Până la feroviari.

Asta nu vreau să se considere ca un fel de trufie, de mândrie. Pentru că dacă nu sunt credincios Dumnezeului meu, poţi să ai şi 25 de puncte şi un punct dacă mai ai nevoie nu îl faci”, a declarat Gigi Becali, pe 1 martie, la palat.

Gigi Becali, dezlănțuit la adresa lui Tavi Popescu

După partida cu Voluntari, câștigată de FCSB, Gigi Becali s-a dezlănțuit și l-a criticat dur pe Octavian Popescu, nemultumit de prestația acestuia. Mijlocașul a fost titular, dar a fost schimbat la pauză.

”Tavi Popescu să înțeleagă că nu merge cu pipăitul mingii. E război la fotbal. Cu Tavi Popescu nu știu ce se întâmplă, el a pierdut toate mingile.

Vezi și: Ce mănâncă fotbaliștii de la FCSB. Bucătarul echipei a prezentat meniul. Alimentul special pe care îl trimite mama lui Gigi Becali

Lui i-a mai lăsat Coman locul în stânga. Fizic parcă e mai slab. Nu e vorba de post. El era mai bun la 17-18 ani. A căzut, trebuie să își revină”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport 1.

3,4 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit transfermarkt.com.

Florinel Coman ar putea avea cel mai mare salariu din România

Dacă pe Tavi Popescu l-a criticat, Gigi Becali s-a arătat încântat de Florinel Coman și este dispus să-i mărească salariul. Jucătorul putea ajunge în campionatul argentinian în această iarnă, dar a refuzat.

După aceea, patronul i-a oferit un nou contract, cu un salariu record pentru România, cuprins între 600 și 700 de mii de euro pe an, dar cei doi nu au bătut palma. Vedeta FCSB-ului își dorește să facă pasul spre o formație importantă de peste hotare,

Lui Florinel i-am zis… Pot să-i fac salariu de 600-700 000 de euro pe an. Dar nu acceptă el să prelungească, îi cresc și clauza dacă i-aș mări salariul din vară.

Vezi și: Pățania cu Gigi Becali despre care nimeni nu știa: „Sună telefonul, seara… din partea lu’ patronu. A zis că-mi bagă 100 de milioane în cont”

Dacă îi crește salariul, crește și clauza. El mai avea un an și jumătate atunci când i-am prelungit. Mi-a zis că acceptă să prelungească, dar că vrea o clauză mică, cinci milioane. Dacă rămâne din vară, cu toate primele pe care le are și dacă noi intrăm în grupele Champions League, ajunge la 1 milion de euro salariu!”, a declarat Becali pentru fanatik.ro.

În actuala stagiune, Florinel Coman a bifat 29 de meciuri, a marcat de 19 ori și a oferit nouă pase decisive.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele