26 apr. 2024 | 09:53

Fotbalistul de la CFR Cluj care l-a desființat pe Adrian Mutu: ”Nu are caracter”. A anunțat că pleacă din Gruia

SPORT
Fotbalistul de la CFR Cluj care l-a desființat pe Adrian Mutu: ”Nu are caracter”. A anunțat că pleacă din Gruia
Adrian Mutu, antrenor / Foto: Profimedia

Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj după numai două luni. Unul dintre jucătorii din Gruia l-a făcut praf pe ”Briliant” după meciul cu Universitatea Craiova, câștigat de ardeleni cu scorul de 1-0, apoi a anunțat că pleacă de la echipă. Ce a putut să spună fotbalistul despre fostul tehnician.

Jucător de la CFR, atac dur la Adrian Mutu

La finalul lunii ianuarie, Adrian Mutu (45 de ani) a acceptat provocarea de a merge la CFR Cluj în locul lui Andrea Mandorlini. Dar rezultatele echipei au fost sub așteptări, culminând cu umilința din meciul cu Corvinul Hunedoara, care a însemnat eliminarea din Cupa României în sferturile de finală. După acel meci, ”Briliantul” a preferat să-și dea demisia.

După Universitatea Craiova – CFR Cluj, 0-1, mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a avut un discurs dur la adresa lui Adrian Mutu. Antrenorul nu a avut nici el cuvinte de laudă pentru fotbalistul elen, care a luat cartonaș roșu în 0-4 cu Corvinul.

Fotbalistul de la CFR Cluj care l-a desființat pe Adrian Mutu: ”Nu are caracter”. A anunțat că pleacă din Gruia

Panagiotis Tachtsidis, CFR Cluj / Foto: Profimedia

”Văd că se vorbeşte mult despre mine, nu ştiu cine spune lucruri urâte despre mine, nu-mi pasă, deoarece ştiu cum este în fotbal. S-a văzut calitatea mea în teren, ştiu ca sunt unul dintre cei mai buni jucători din campionat, nu dau explicaţii celor care m-au criticat după acel cartonaş roşu, ştiu că am făcut o greşeală mare.

Nu ştiu ce a spus acest tip despre mine, nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 4-0, a lăsat echipa şi a plecat. Pentru mine nu are caracter, a vrut să se salveze, când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupţi alături de echipă, nu să pleci”, a declarat Panagiotis Tachtsidis la Digi Sport.

Nu mai vrea să joace la CFR

În plus, atacantul a precizat că sunt șanse mici să mai joace la CFR Cluj și în sezonul viitor.

Nu cred că voi rămâne la acest club deoarece nu cred că cei din club mă doresc. Mai am câteva jocuri la acest club și voi da 100% în teren. După aceea vedem ce se întâmplă.

Vezi și: Adrian Mutu, desființat după ce și-a dat demisia de la CFR Cluj. ”Nu e făcut pentru meseria de antrenor”

Toţi au spus că sunt terminat și că nu mai joc nimic, dar le-am arătat tuturor că am dat totul în fiecare meci. Le-am demonstrat că sunt un jucător de mare calitate”, a adăugat fotbalistul grec.

Ce a spus Adrian Mutu despre Tachtsidis

Atacul dur al lui Panagiotis Tachtsidis la adresa lui Adrian Mutu a venit după ce antrenorul l-a desființat pe jucător la câteva zile după plecarea de la CFR. ”Briliantul” a spus atunci că nu vrea să-l mai vadă niciodată pe jucătorul elen.

Vezi și: Cine l-a pus la zid pe Adrian Mutu, după ce a demisionat de la CFR: ”Nu e puternic”

Cu Tachsitidis nu m-am mai întâlnit și nu mai vreau să mă întâlnesc niciodată. Un jucător la 33 de ani face greșeala aia după ce am discutat trei zile cel mai mult cu el”, a spus Adrian Mutu după plecarea de la CFR.

  • Adrian Mutu a stat doar 70 de zile la CFR Cluj, fiind al doilea cel mai scurt mandat din cariera de antrenor după perioada de la FC Voluntari.
Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele