23 mai 2024 | 08:23

Better Music, singura agenție certificată YouTube Music Partner în România (P)

CHESTII
Better Music, singura agenție certificată YouTube Music Partner în România (P)

Better Music își consolidează statutul de lider în industria de marketing muzical din România, devenind singura agenție din țara noastră certificată ca YouTube Music Partner.

Această realizare subliniază angajamentul agenției de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate și de a implementa cele mai bune practici în promovarea artiștilor din industria muzicală din România, dar și expertiza și profesionalismul întregii echipe.

Ce înseamnă Better Music ca agenție de marketing și management în domeniul muzical?

Fondată de Andrei Militaru, Better Music se distinge prin expertiza sa în managementul și marketingul muzical, oferind soluții personalizate și inovative care ajută artiștii să își maximizeze vizibilitatea și succesul online, să-și crească numărul de fani, evenimentele și veniturile.

Parcursul profesional al lui Andrei a debutat încă de când acesta avea 13 ani și câștiga primii bani din Photoshop. Ulterior, la 15 ani, și-a lansat propriul site de jocuri online iar la 21 de ani și-a deschis propria agenție de marketing. La 25 de ani, a pus bazele Better Music, agenția care astăzi a devenit numărul 1 în marketingul din industria muzicală din România.

„Suntem mereu alături de artiști, iar strategiile sunt diferite pentru fiecare. Fiecare este unic, astfel fiecare strategie este personalizată pentru a ajunge la succes.”, ne-a spus Andrei Militaru.

Better Music, singura agenție certificată YouTube Music Partner în România

De la înființarea sa și până în prezent, agenția Better Music a administrat sute de conturi de YouTube și a oferit zeci de ore consultanță care au ajutat la creșterea canalelor de Youtube ale artiștilor, la îmbunătățirea imaginii generale a acestora și inclusiv la protejarea drepturilor de autor.

În plus, certificarea Youtube este o recunoaștere a muncii constante și a angajamentului echipei de a oferi cele mai bune servicii de marketing și management pentru artiștii din România.

„Nu suntem doar o agenție de marketing sau de distribuție muzicală; suntem o agenție care se educă, testează și găsește cele mai bune opțiuni pentru a ajunge la succes. Interesul nostru este ca atât artiștii din pachete, cât și artiștii din distribuție să aibă creșteri ale brandului personal, veniturilor și evenimentelor, fără să se streseze. Ei să creeze melodii, iar de restul ne ocupăm noi.”, a declarat Andrei Militaru.

Expertiza agenției în SEO pentru YouTube este demonstrată și de performanțele remarcabile obținute, cum ar fi atingerea a 9,7 milioane de vizualizări pentru un canal internațional, fără nicio investiție financiară, folosind doar optimizarea, ranking-ul, playlisturile și backlink-urile.

Better Music oferă un pachet complet de servicii de management YouTube, inclusiv optimizarea canalului, strategii de creștere organică și gestionarea eficientă a conținutului, indiferent dacă aceștia colaborează și cu alte agenții de distribuție, distribuitori direcți sau platforme precum CD Baby, DistroKid sau TuneCore.

„Nu ne impactează, noi suntem complementari acestor platforme. Da, putem oferi și noi toate aceste servicii, un fel de 360°. Dar artiștii pot colabora și cu diverse alte MCN-uri, distribuitori sau platforme și au nevoie de ceea ce ei nu oferă și noi putem: administrare eficientă a canalului YouTube, cu rezultate clare și palpabile.”, declară Andrei Militaru.

Agenția investește, de asemenea, într-o platformă proprie care va amplifica automat toate statisticile canalelor YouTube, indiferent de nivelul acestora. Platforma, aflată în faza de testare și planificată pentru lansare în 2025, promite să revoluționeze modul în care artiștii își gestionează prezența online.

„Preconizăm finalizarea platformei în 2025; până atunci suntem în faza de teste. Ceea ce pot spune este că algoritmul a fost deja testat și aduce un randament foarte bun în acest stadiu.”, ne-a mai declarat Andrei Militaru.