18 mart. 2023 | 10:00

WhatsApp schimbă regulile jocului, din nou: actualizarea care îți face viața mai ușoară

ACTUALITATE
WhatsApp schimbă regulile jocului, din nou: actualizarea care îți face viața mai ușoară

WhatsApp face o treabă foarte bună în a-și menține popularitatea la nivel global în fața unei concurențe din ce în ce mai acerbe din partea Telegram și Signal, iar acest lucru este posibil mai ales datorită actualizărilor constante aduse aplicației de chat.

Un număr din ce în ce mai mare de persoane folosesc WhatsApp atât pe mobil, cât și pe Windows sau Mac. Din acest motiv, creatorii aplicației nu mai pot neglija nici persoanele care se bucură de WhatsApp pe desktop sau laptop. Acele iterații ale serviciului sunt la fel de importante precum versiunea de mobil și, tot ca acea variantă, se bucură deseori de update-uri, unele mai importante decât altele.

Vezi și: WhatsApp vine cu funcții noi: ce trebuie să știe utilizatorii de iPhone de acum încolo

WhatsApp pentru Windows, mai bun ca niciodată

În cazul în care vrei să fii mai eficient în a-ți administra conversațiile pe WhatsApp, merită să folosești cea mai nouă versiune a aplicației, varianta 2.2309.2.0. Aceasta a fost detaliată de cei de la WaBetaInfo, care au putut-o testa înaintea majorității utilizatorilor.

Atunci când folosești WhatsApp pe un sistem cu Windows, pe lângă aplicația de mobil, vei putea să faci o treabă mult mai bună în a selecta mesajele primite și cele expediate, indiferent ce vrei să faci ulterior cu ele. Nu contează dacă vrei să ștergi sau să le trimiți mai departe, când vei face click dreapta pe un mesaj din fereastra de chat, vei putea opta pentru Selecție. Imediat după, un click este suficient pentru a selecta 2, 3 sau 20 de mesaje în același timp, după cum se poate vedea și în captura de ecran de mai jos.

După ce ai selectat mesajele de interes, le poți șterge, copia, trimite mai departe (forward) și nu numai. Esențial este că nu mai trebuie să repeți pași specifici operațiunii dorite pentru fiecare mesaj în parte. Dacă sunt mesaje foarte importante pentru tine, le poți marca cu steluță, ca și cu le-ai trece la favorite, ca să le găsești mai ușor pe viitor.

whatsapp update desktop

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele