05 mart. 2023 | 11:26

Serialul cu care Kanal D vrea să fie mai tare decât Netflix în România. E o premieră pe micile ecrane

Filme & seriale online
Serialul cu care Kanal D vrea să fie mai tare decât Netflix în România. E o premieră pe micile ecrane

Postul de televiziune Kanal D vrea să dea lovitura cu serialul cu care speră să întreacă Netflix. Sunt șanse ca noua premieră să se bucure de același succes ca și alte filme seriale difuzat pe același canal TV din trecut.

Kanal D este una dintre cele mai apreciate posturi de televiziune din România și a pregătit încă un serial turcesc pentru publicul român. Serialele de origine turcească s-au bucurat și în trecut de un real succes în cadrul postului TV, iar acum, realizatorii au pregătit un nou film pentru români.

Unul dintre serialele care a ținut românii lipiți de micile ecrane a fost „Infidelul”, film care s-a încheiat la sfârșitul lunii februarie. Cum era de așteptat, oamenii postului TV au pregătit o nouă premieră pentru fanii săi, astfel că începând cu data de 3 martie, la ora 20:00 a fost difuzat un nou serial turcesc.

Producția „Destăinuiri” promite a fi una spectaculoasă și speră că va ține publicul prins în poveste. Ceea ce este neobișnuit pentru televiziunile din România constă în faptul că noul serial va fi dublat în limba română, lucru care nu a mai fost vreodată făcut și care, probabil, pe nostalgici îi va duce cu gândul la casetele video VHS din trecut.

Serialul „Destăinuiri” cu care Kanal D speră să dea din nou lovitura

Acțiunea serialului are loc în cadrul unui cabinet psihologic din Istanbul, loc în care foarte mulți oameni încearcă să se înțeleagă și să-i înțeleagă și pe cei din jur, lucruri esențial în relațiile interumane. Neînțelegerile, durerile și secretele personajelor vor putea reprezenta elementele care vor ține telespectatorii în fața micilor ecrane, mai ales că multe dintre acestea sunt inspirate din fapte reale.

În ceea ce privește distribuția filmului, se regăsesc actori precum Binnur Kaya în rolul Malonyei, cea care este terapeutul șef. Personajul are un caracter încrezător și puternic, fiind o persoană foarte respectată în cadrul comunității profesionale și sociale.

Serialul turcesc Destăinuiri de pe Kanal D Romania

Serialul „Destăinuiri” difuzat pe Kanal D are în distribuția sa actori cunoscuți care au jucat și în alte filme turcești

Având misiunea de a-i asculta și vindeca pe pacienții săi, în momentul în care Malonya decide să plece din cabinet, viața sa se schimbă, devenind o altă persoană cu traume și secrete. De asemenea, distribuția serialului mai conține și numele altor actori cunoscuți din serialele anterioare precum Evrim Alasya și Salih Bademci din „Mireasă din Istanbul”, Celil Nalcakan din „Totul pentru familia mea”, precum și Erkan Petekkaya din „Furtună pe Bosfor” și „Trădarea”.

Se așteaptă că cel mai nou serial al postului de televiziune Kanal D să determine alți români să „renunțe” la Netflix, mai ales că poveștile din film sunt foarte asemănătoare cu a oamenilor în general, în viețile lor de zi cu zi. Filmul serial este destinat în principal femeilor, fiind poveștile acestora în anumite situații.

Cine sunt actorii români care dublează vocile din serialul „Destăinuiri” difuzat pe Kanal D

Dr Manolya este rolul principal din filmul „Destăinuri”. În limba română, personajul din serial este dublat de actriţa Eugenia Şerban.

Conform Paginademedia „Destainuri” este primul serial turcesc dublat în limba română difuzat pe Kanal D.

Mai jos vă prezentăm lista actorilor români şi rolurile pe care le dublează în serialul Destăinuri:

Ionuţ Achivoaie (Mehmet), Irina Ichim (Dr. Piraye), Bogdan Ciubuciu (Dr. Deniz), Gabriela Baciu (Meliha), Ioana Lados (Nesrin), Adina Stan (Tuna).