27 iun. 2023 | 16:25

Polestar 2 primește o serie de actualizări: cum devine mai performantă noua mașină electrică

ACTUALITATE
Polestar 2 primește o serie de actualizări: cum devine mai performantă noua mașină electrică

Polestar 2 va primi o serie de îmbunătățiri în materie de autonomie, viteză de încărcare și eficiență, pe măsură ce producătorul suedez își perfecționează noul model.

Polestar a anunțat că Polestar 2 2024 va avea cu 20% mai multă autonomie, va consuma cu 9% mai puțină energie și va încărca 34% mai rapid decât anul model 2023, datorită actualizărilor hardware semnificative.

Bateriile mai mari și motoarele noi, care contribuie la o performanță și eficiență generală mai bună, sunt două dintre modalitățile prin care Polestar a îmbunătățit un produs deja solid cu Polestar 2. Unul dintre elementele cheie ale îmbunătățirilor a fost gama crescută, care este acum certificată pentru până la 520 de km pe baza evaluărilor EPA. Viteza de încărcare este acum de până la 205 kW pentru versiunea cu un singur motor a mașinii, datorită bateriei sale de 82 kWh.

Mai multă eficiență

În ceea ce privește noile motoare, acestea au fost proiectate pentru a fi mai eficiente, iar o modificare a tracțiunii pe roți din spate pentru versiunea cu un singur motor și o presă în spate pentru configurația cu două motoare beneficiază experiența de rulare prin îmbunătățirea livrării de putere de la deplasarea greutății peste roțile antrenate.

„Inginerii noștri au muncit din greu pentru a integra upgrade-uri importante care îmbunătățesc cu adevărat pachetul general și l-au îmbunătățit și mai mult”, a spus Thomas Ingenlath, CEO Polestar. „Suntem mândri să vedem că putem face acest lucru fără a crește amprenta de carbon, ci mai degrabă să o reducem.”

De când Polestar 2 a început livrările în 2020, Polestar a perfecționat continuu vehiculul și procesul de fabricație, într-un efort de a face mașina mai ecologică.

Acesta este un plan pe care Polestar spune că se va îmbunătăți în continuare, deoarece se va strădui să îmbunătățească în mod constant performanța vehiculului, găsind în același timp modalități de a-l face și mai ecologic în continuare.