25 iul. 2023 | 15:25

Microsoft lansează un accesoriu cel putin ciudat: cum poți pune mâna pe controllerul Xbox în ediție limitată

ACTUALITATE
Microsoft lansează un accesoriu cel putin ciudat: cum poți pune mâna pe controllerul Xbox în ediție limitată

Va trebui să câștigi unul într-un cadou.

Microsoft nu este străin de noi colaborări în ceea ce privește consola sa Xbox, dar cel mai recent  parteneriat este cu siguranță cel mai „mirositor”. Compania ajută Paramount să lanseze viitorul film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem oferind un lot limitat de controlere Xbox cu parfum de pizza. Da, simți mirosuri de brânză și pepperoni în timp ce te joci, chiar dacă feliile de pizza de aseară încă stau în frigider.

Designul vine în patru variante care reflectă stilul celor patru țestoase (Donatello, Leonardo, Michelangelo și Raphael). În afară de difuzorul de parfum încorporat, totuși, acestea sunt controlere Xbox de stoc, care pur și simplu emană stilul TMNT. Nu vei obține un avantaj față de prietenii tăi în Shredder’s Revenge, în afară de a arăta și a mirosi într-un anume fel.â

Marketing la alt nivel

Nu există nicio modalitate de a cumpăra unul dintre aceste gamepad-uri, chiar dacă ești fan TMNT de când Eastman și Laird au făcut primele benzi desenate. În schimb, va trebui să stai cu ochii pe contul Xbox Game Pass de pe Twitter X și să retweetuiești o postare cel târziu pe 13 august. Dacă vrei neapărat să ai un controler cu parfum de pizza, acestea vor fi disponibile la Microsoft Experience Center de pe Fifth Avenue din New York pentru un eveniment promoțional din 2 august – dar probabil că este mai bine să comanzi o pizza și să iei câte o îmbucătură între niveluri.

Da, este un truc de marketing la egalitate cu Xbox Series X cu tematică TMNT, oferită de Microsoft acum doi ani. În cele din urmă, faci mai mult pentru Paramount decât pentru tine. Privește-l în felul acesta, totuși: spre deosebire de gogoașa Krispy Kreme Xbox, vei mai avea ceva de arătat prietenilor tăi după câteva săptămâni.