12 sept. 2023 | 11:49

Lidl, Kaufland si alții se clatină din temelii. Magazinul care spulberă prețurile la cele mai utile produse

Ghidul cumpărătorului
Lidl, Kaufland si alții se clatină din temelii. Magazinul care spulberă prețurile la cele mai utile produse

În mod evident, Lidl, Kaufland și alte lanțuri de magazine ar putea să-și reevalueze strategiile de marketing, având în vedere competiția acerbă de pe piață, unde un concurent plusează cu o gamă variată de produse la prețuri extrem de accesibile clienților cu venituri medii și mici.

De altfel, în ultima perioadă, comercianții care mizează pe oferte bune, congreunte cu buzunarele din ce în ce mai subțiri ale românilor, au început să fie într-un număr din ce în ce mai mare. Evident, atunci când nevoia o cere, magazinele se pliază pe puterea de cumpărare a publicului țintă, sau cel puțin așa ar trebui să se întâmple într-o lume normală.

Ofertele imbatabile care atrag atenția cumpărătorilor

Magazinul prezintă prețuri foarte bune pe rafturi, ceea ce constituie o provocare majoră pentru lanțurile de magazine precum Kaufland, Metro, Lidl sau Dedeman. Produsele comercializate de Chilipir Shop sunt obiecte de uz comun, căutate de toți cei interesați de raportul calitate-preț.

Cei care doresc să viziteze acest magazin pot să se îndrepte către Piața Obor. În cazul în care ești interesat, află că programul de funcționare al magazinului este următorul: de luni până vineri, între orele 09:00 și 20:30, sâmbătă între orele 09:00 și 19:30, iar duminică între orele 09:00 și 16:30.

Cât despre produsele comercializate la prețuri extrem de bune, îți vom da câteva exemple ca să înțelegi despre ce este vorba, mai exact.

În primul rând, poți achiziționa un șampon John Frieda Hydrate & Recharge pentru păr uscat, 250 ml + 50 ml cadou, la un preț destul de bun de numai 23,40 lei, redus de la 39 de lei.

Mai mult decât atât, vopseaua permanentă de păr Syoss costă numai 17,45 lei, din nou, mult mai ieftin decât o găsești în alte magazine unde este comercializată.

Schimbând un pic macazul, pentru a înțelege că aici găsești o gamă diverse de produse, poți achiziționa un fierbător electric de 1500w de la Rosenberg cu numai 50,05 lei.

În concluzie, important este să fii mereu atent la promoții și la eventualele magazine care se pliază pe nevoile compărătorilor, nu neaparat în mod exclusiv pe profit.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele