02 mai 2023 | 12:16

Filmul românesc de pe Netflix care-ți va frânge inima: trebuie să te uiți, dacă vrei să-l vezi pe Connect-R actor

ACTUALITATE
Filmul românesc de pe Netflix care-ți va frânge inima: trebuie să te uiți, dacă vrei să-l vezi pe Connect-R actor

Filmul românesc de pe Netflix „Două inimi” prezintă povestea lui Lexi, o fată de 19 ani, săracă, cu o viață plină de greutăți, dar foarte talentată, care scrie versuri și muzică într-un caiet.

Înainte de o întâlnire importantă care îi poate schimba viața și la care caietul ei ar juca un rol crucial, Lexi pierde caietul. Printr-un concurs de împrejurări, Lexi crede că acesta a ajuns în posesia lui Zen, un superstar arogant, cântăreț de muzică trap. Însă Universul are anumite planuri pentru cei doi, care se reîntâlnesc și descoperă că au mai multe lucruri în comun decât credeau și că sunt atrași unul de celălalt.

Filmul românesc de pe Netflix în care joacă Connect-R

Filmul românesc de dragoste a fost pe locul doi în box office-ul românesc, după Avatar, iarna aceasta. Așadar, succesul pentru creatorii serialul „Lara” a continuat. Producția românească a adunat în primul weekend de la lansare un număr record de spectatori la cinema.

„Nu ne așteptam la un succes atât de mare! Ne bucură tare să vedem câtă lume merge la cinema pentru a viziona filmul. Primim zilnic extrem de multe mesaje de încurajare! Mulțumim că sunteți alături de noi!”, a declarat Cătălin Dascălu, regizorul și scenaristul filmului.

Filmul Două inimi a fost filmat în totalitate în Iași, de o echipă mică, într-un timp record de două săptămâni. Din distribuție fac parte Iuliana Beregoi, Ceanu Zheng, Connect-R, Cezar Alexa, Ana Beregoi, Jasmine Saraj, Celina Enea a captat deja atenția publicului tânăr din România.

„Este al doilea film în care am jucat, după Lara și a fost o experiență incredibilă, care m-a făcut să evoluez”, a declarat Iuliana Beregoi, care a jucat în acest film românesc.

„Filmul a fost realizat și montat în mai puțin de o lună, totul în timp record. Am muncit extrem de mult pentru ca totul să iasă exact așa cum ne-am dorit și pentru a reuși să-l lansăm în perioada sărbătorilor de iarnă, cadou pentru fanii Mixton Movie”, a spus AlinaTodască, producătoarea filmului