01 sept. 2023 | 09:58

Filmul de pe Netflix care îți face pielea de găină: thrillerul pe care nu-l poți rata

ACTUALITATE
Filmul de pe Netflix care îți face pielea de găină: thrillerul pe care nu-l poți rata

Filmul de pe Netflix Perfect Stranger, din 2007, cu Halley Berry și Bruce Willis este un thriller pe care nu îl poți rata.

O jurnalistă merge sub acoperire pentru a-l dezvălui pe omul de afaceri Harrison Hill drept ucigașul prietenului ei din copilărie. Ea intră într-un joc de-a șoarecele și pisica.

Filmul de pe Netflix care te ține în suspans

Chiar dacă e mai vechi, filmul este în top Netflix în România acum, ceea ce înseamnă că trebuie să fie destul de bun.

Perfect Stranger este un film thriller psihologic neo-noir american din 2007, regizat de James Foley și cu Halle Berry și Bruce Willis în primul lor film împreună de la The Last Boy Scout (1991). A fost produs de Revolution Studios pentru Columbia Pictures.

Sub pseudonimul David Shane, reporterul Rowena Price investighează un scandal sexual care implică un senator. Cu toate acestea, povestea este închisă atunci când sursa lor tace și editorul ei, un susținător al senatorului, pune capăt poveștii.

În timp ce merge spre casă, Rowena o întâlnește pe prietena ei din copilărie, Grace Clayton, care îi cere ajutorul pentru a-l doborî pe bogatul director de publicitate Harrison Hill. Grace îi dă Rowenei e-mailurile ei, ca dovadă a relației lor extraconjugale, pe care Hill a încheiat-o recent.

Câteva zile mai târziu, Grace este găsită moartă, înecată și otrăvită, ceea ce o face pe Rowena să-l suspecteze pe Hill. Cu ajutorul lui Miles, ea merge sub acoperire ca lucrătoare temporară la compania de publicitate a lui Harrison, H2A. În timp ce pregătește pungi de cadouri pentru lansarea unei colecții Victoria’s Secret, ea o întâlnește pe colega sa agent de publicitate Gina, care dezvăluie că Hill este bogat datorită soției sale, Mia.

Este un thriiler psihologic ce merită văzut, dacă ai abonament pe Netflix. Deși este un pic mai vechi, are actori buni și un subiect interesant.