11 oct. 2023 | 11:43

Executorii îți vind o vilă lângă Mamaia la 45.000 de euro. Cum poți cumpăra casa executată silit

ACTUALITATE
Executorii îți vind o vilă lângă Mamaia la 45.000 de euro. Cum poți cumpăra casa executată silit

O vilă de lux a fost scoasă la vânzare pentru un preț foarte mic.

Casa de lux

Cu alte cuvinte, executorii judecătorești au scos la licitație o vilă nefinisată din localitatea Nisipari, județul Constanța.

Prețul de pornire al licitației este de 221.338,00 lei (aproximativ 45.000 Euro), reprezentând jumătate din prețul de evaluare, conform anunțului făcut pe pagina de Facebook „Licitații în executare silita și în procedura de insolvență”.

Citește și Stațiunea din România care nu se golește de turiști în niciun anotimp. Preferată de Carol Davila, rămâne și astăzi în topul preferințelor românilor VIDEO

Mai multe detalii

Dacă ești interesat de această proprietate poți să obții mai multe detalii și programări pentru vizionare dacă apelezi numărul de telefon 0745 098 840.

Citește și Descoperirea uimitoare din Alba Iulia. „Vila rustica”, din vechea Dacia, a uimit arheologii cu bogăția ei istorică

Proprietate scoasă la licitație se află în localitatea Nisipari, str. Tineretului, nr. 6, județul Constanța. Licitația va avea loc pe data de 02 Noiembrie, începând cu ora 10.00. Prețul de pornire al licitației este de 221.338,00 lei (aproximativ 45.000 Euro), reprezentând jumătate din prețul de evaluare.

Cum arată proprietatea

Caracteristici proprietate:

  • Lotul nr. 1, cu un teren intravilan de 728 mp și o casă cu regim de înălțime P+1E. Casa are o suprafață de 95 mp + aneză de 15 mp.
  • Lotul nr. 2, cu un teren intravilan de 273 mp, categorisit ca curți construcții, și o casă în proporție de 80%, cu o suprafață de 58 mp

Citește și Avionul-vilă pe care îl poți închiria cu 7.000 de dolari pe noapte. Se află pe un vârf de stâncă la 150 de metri deasupra mării

O proprietate executată silit de către o bancă sau o instituţie a statului, prin intermediul unui executor judecătoresc, poate fi achiziţionată la un preţ mult mai mic decât cel de piaţă. Bunurile executate silit sunt scoase la licitaţie de mai multe ori, până când sunt vândute.