13 dec. 2023 | 14:02

Digi RCS RDS vine cu o reducere de 50% la abonament de sărbători. Cât timp mai ai ca să profiți de ofertă

ACTUALITATE
Digi RCS RDS vine cu o reducere de 50% la abonament de sărbători. Cât timp mai ai ca să profiți de ofertă

La fiecare câteva săptămâni, Digi RCS RDS anunță o ofertă pentru clienții săi, pentru cei care se portează de la Vodafone și Orange sau cei care optează să-și prelungească abonamentul. În perioada sărbătorilor, o campanie de reduceri era inevitabilă.

Digi RCS RDS scade facturile cu 50% în perioada următoarea pentru toți cei care se abonează la serviciile celui mai mare furnizor de telecomunicații din România. Oferta este valabilă până la 31 ianuarie 2024.

Anunțul vine după mai multe performanțe impresionante înregistrate de compania românească. Ca referință, doar în primele 10 luni ale acestui an, Digi RCS RDS a ajuns să se mândrească cu nu mai puțin de 702.000 de numere portate în rețeaua sa mobilă. La momentul de față are cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice când vine vorba de telefonie mobilă, bucurându-se de o cotă de piață de 37,8%, conform unui raport publicat de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

Citește și: Oferta de iarnă de la Digi RCS RDS, o veste foarte bună pentru milioane de români. De ce să pleci de la Vodafone sau Orange

Digi RCS RDS are o surpriză de sărbători

În perioada 4 decembrie – 31 ianuarie 2024, Digi RCS RDS desfășoară campania specială de reduceri intitulată Bucuria vine Nelimitat. Aceasta se reflectă în mod practic într-o reducere de 50% din valoarea abonamentului pentru o perioadă de 6 luni, dacă se portează în rețeaua mobilă.

„În intervalul 4 decembrie 2023 – 31 ianuarie 2024, abonații care aleg să aducă unul sau mai multe numere de telefon în rețeaua DIGI, beneficiază timp de jumătate de an de prețuri speciale cuprinse între 1 euro/lună și 2,5 euro/lună, la încheierea unui contract pe o perioadă de 24 de luni.

Promoția se aplică pentru portări atât din prepaid, cât și din postpaid, iar discountul se acordă pentru lunile 7-9, respectiv 19-21 de contract.”, se arată în comunicatul gigantului.

Citește și: Cum scapi de contractul cu Orange, Vodafone sau Digi RCS RDS fără penalități. Detaliul pe care toți românii ar trebui să-l știe

Abonament nelimitat redus cu 50% sau telefon de la Digi RCS RDS

În funcție de ce are nevoie clientul, ai două variante avantajoase și poți opta pentru una dintre ele. Fie să mergi pe reducerea de 50% din prețul abonamentului, fie să achiziționezi un telefon în 24 de rate cu avans zero. Ca o notă importantă de subsol, varianta din urmă este dedicată celor care dețin cel puțin un serviciu fix de la Digi RCS RDS

„Totodată, utilizatorii care accesează abonamentul Nelimitat primesc noi motive de bucurie cu un pachet extins de avantaje multiple: internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE, pentru a facilita astfel conexiunea cu cei dragi, indiferent de distanță.”, se mai arată în anunț.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele