29 dec. 2023 | 17:16

Cristiano Ronaldo, despre tragedia prin care a trecut după ce a pierdut un copil. Cine l-a ajutat: ”A făcut să nu cad după acel moment”

SPORT
Cristiano Ronaldo, despre tragedia prin care a trecut după ce a pierdut un copil. Cine l-a ajutat: ”A făcut să nu cad după acel moment”

Cristiano Ronaldo a vorbit deschis despre tragedia prin care el și Georgina Rodriguez au trecut împreună în 2022, atunci când și-au pierdut băiețelul chiar la naștere. Starul portughez îi este recunoscător iubitei sale pentru că a fost alături de el în acele momente grele. Iată ce a spus despre aceasta.

Cristiano Ronaldo îi este recunoscător iubitei sale

În octombrie 2021, Cristiano Ronaldo și iubita sa, Georgina, anunțau că vor deveni din nou părinți, dar de gemeni. Două luni mai târziu aflau că este vorba despre o fetiță și un băiețel. Însă, cei doi au trăit o dramă, după ce micuțul lor a murit la naștere. ”Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire”, spunea atunci Cristiano Ronaldo.

După aproape doi ani de la acel moment delicat, Cristiano Ronaldo a mărturisit că a trecut peste orice moment greu cu ajutorul iubitei sale, alături de care vrea să îi petreacă tot restul vieții.

Cristiano Ronaldo, despre tragedia prin care a trecut după ce a pierdut un copil: ”A făcut să nu cad după moartea băiatului nostru”

Cristiano Ronaldo și Georgina. Sursa foto: Profimedia

“A suferit când era tânără și privește viața cu alți ochi. Mă ascultă, îmi oferă stabilitate și a făcut în așa fel încât să nu cad după moartea băiatului nostru. Vreau să mă căsătoresc cu ea, este în plan și acest lucru. Este foarte matură pentru vârsta ei”, a spus Cristiano Ronaldo în presa din Spania.

Georgina, mamă în acte pentru copiii lui Ronaldo

Tot presa din Spania a dezvăluit că Georgina Rodriguez este trecută în acte drept mamă a gemenilor Eva și Matteo, nu doar pentru Alana și Bella Esmeralda, fetițele pe care le are cu starul portughez. Cristiano Ronaldo mai are trei copii, toți făcuți cu mamă surogat.

”Nu sunt copiii ei biologici, dar sunt trecuți ca fiind copiii ei. Pe 18 decembrie 2018, Georgina a călătorit singură de la Torino la Lugano, pentru a o înregistra pe Alana Martina la consulatul portughez din orașul elvețian.

Tot atunci au fost înscriși și Eva și Matteo, născuți în 2017. Argentinianca avea asupra ei o procură semnată de Cristinao, care îi dădea drepturi depline asupra acestei chestiuni”, a dezvăluit jurnalista Maya Oliveira.

Conform unui contract prenupțial semnat de Georgina și Cristiano Ronaldo, femeia ar primi, în czul unei despărțiri, 100.000 de euro lunar, pe viață, și o proprietate din La Finca.

Citește și: Iubita lui Cristiano Ronaldo, numită ”întreținută” de americani, a reacționat imediat. Ce replică le-a dat Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez a publicat mai multe imagini în secțiunea instastory cu fetițele ei și cadourile primite de acestea în ziua de Crăciun. Cele trei micuțe au primit din partea părinților modele noi de genți de la Louis Vuitton, chiar dacă cea mare are doar șase ani. Iar prețul unei poșete a fost unul pe măsură, 1.750 de euro. Și nu au primit doar aceste cadouri, ci și multe jucării.

”Prințese norocoase”, a scris Georgina într-un mesaj pe Instagram.

Fotografiile postate de iubita lui Cristiano Ronaldo au stârnit un val de critici în mediul online, potrivit Mundo Deportivo. ”Eu mi-am petrecut Crăciunul flămând”, e doar unul dintre comentariile scrise de internauți.

Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului

În urmă cu un an, Cristiano Ronaldo a lăsat Europa și s-a transferat în Arabia Saudită. El a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu Al-Nasr, devenind cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului. El încasează 200 de milioane de euro pe an, bani în care sunt incluse toate eventualele bonusuri.

Citește și: Ban la ban trage. Cristiano Ronaldo este miliardar, dar a primit de Crăciun cadouri de peste un milion de euro

După ce a semnat cu saudiții, Cristiano Ronaldo a primit cadou un ceas care valorează în prezent nu mai puțin de 780.000 de dolari. Bijuteria starului portughez este încrustată cu 388 de pietre prețioase Tsavorite, care sunt considerate de 200 de ori mai scumpe decât smaraldele.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele