Un polițist din Capitală, surprins în timp ce dormea în mașina de serviciu. Ce explicație a dat ofițerul

Un polițist din Capitală, surprins în timp ce dormea în mașina de serviciu. Ce explicație a dat ofițerul

Un polițist din București a fost surprins de un cetățean în timp ce dormea în mașina de serviciu. Între timp, colega care ocupa locul din dreapta șoferului butona telefonul. 

Polițist bucureștean, prins dormind în timpul serviciului

Scena a fost filmată de un bucureștean care trecea pe lângă mașina de poliție. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, sub podul Băneasa, în sectorul 1. 

Bărbatul care a filmat polițistul l-a luat la întrebări pe acesta, ironizându-l și întrebându-l „e somnicul bun? Somnul e bun?”

Dialogul dintre cei doi este cu adevărat șocant. 

Polițist: Ce somn?

Cetățean: Somnul, cum adică ce somn?

Polițist: Ce somn?

Cetățean: Păi doamna e pe telefon, tu dormi.

Polițist: Așteptăm, avem o misiune.

Cetățean: Misiunea e somnul, nu?

Bărbatul a postat filmulețul pe o rețea de socializare.

„La modul superficial, poate părea hate sau doar o fază amuzantă. Doar că între timp, pe șoselele din România mor zilnic 5 oameni în accidente rutiere.

Cifră care ar putea fi redusă prin implicarea Poliției Române. Nu prin somnic.”, a scris bărbatul în comentariul filmulețului

@alxfilip79 La modul superficial, poate părea hate sau doar o fază amuzantă. Doar că între timp, pe șoselele din România mor zilnic 5 oameni în accidente rutiere. Cifră care ar putea fi redusă prin implicarea Poliției Române. Nu prin somnic. #safety #defensivedriving #besmart #politiaromana ♬ original sound – Alex FILIP

Citește și: