26 apr. 2022 | 17:19

Un bărbat a murit după ce căzut în gol de pe o pasarelă din Târgoviște. Poliția a deschis dosar penal

ULTIMA ORĂ
Un bărbat a murit după ce căzut în gol de pe o pasarelă din Târgoviște. Poliția a deschis dosar penal

Tragedie în Târgoviște. Un bărbat de doar 55 de ani a murit după ce acesta s-a dezechilibrat și a căzut de pe o pasarelă, de lângă complexul Pavcom. Cadrele medicale au ajuns de urgență la fața locului, însă din păcate nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Incident tragic în a treia zi de Paște. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a căzut de pe o pasarelă

Din primele informații, se pare că bărbatul care a decedat ar fi lucrat în zona în care și-a pierdut viața, spune presa locală. Organele de poliție au deschis o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a tututor împrejurărilor producerii evenimentului şi dispunerea măsurilor legale și de asemenea au deschis și un dosar penal.

O altă tragedie înfiorătoare a avut loc în Borșa, în prima zi de Paște. Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost găsit mort în casă, zăcând pe pardoseala din dormitor. Victima a fost ucisă de propria soție, care l-ar fi lovit cu sălbăticie cu o coadă de mătură.

Crimă înfiorătoare la Borșa

În urma unui conflict spontan izbucnit între doi soţi, se pare că femeia a pus mâna pe o coadă de mătură şi a început să-și bată fără milă soțul. Tot ea a fost cea care l-a găsit căzut în dormitor, pe pardoseală.

„24 aprilie, la ora 10:34 polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa. Deplasați la fața locului, polițiștii au idetificat într-o cameră cadavrul unui bărbat de 63 ani. În urma examinării exterioare a cadavrului s-a constatat că acesta prezenta leziuni pe corp.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat și depus la morga spitalului din Borșa în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Din primele cercetări efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că, pe fondul unui conflict spontan, victima ar fi fost agresată fizic de către soția acestuia, o femeie de 61 ani. Aceasta a fost internată la Spitalul Municipal Sighetul Marmației în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, a transmis IPJ Maramureș.