21 apr. 2022 | 22:41

Tragedie în județul Sibiu. Copilă de 9 ani a murit după ce a fost spulberată de o mașină. Și-a dat ultima suflare în elicopterul SMURD

ULTIMA ORĂ
Tragedie în județul Sibiu. Copilă de 9 ani a murit după ce a fost spulberată de o mașină. Și-a dat ultima suflare în elicopterul SMURD

Tragedie în Săptămâna Mare a Paștelui. O fetiță, în vârstă de 9 ani, a murit, joi, 21 aprilie, după ce a fost spulberată de o mașină. Accidentul s-a petrecut în localitatea Bazna, județul Sibiu. Potrivit Poliției Sibiu, copila a fost lovită de un autoturism pe strada Boianului. A fost solicitat un elicopter SMURD, însă, din păcate, micuța și-a dat ultima suflare în drum spre spital. Acum, părinții ei se pregătesc de înmormântare.

Tragedie în Joia Mare. O fetiță a fost lovită în plin de o mașină

Un accident rutier grav a avut loc, joi după-masă, în localitatea Bazna, Sibiu. Un medieșean de 56 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a lovit în plin o fetiță de 9 ani. Micuța a decedat în urma leziunilor suferite.

În localitatea Bazna, județul Sibiu, o fetiță de doar 9 ani a fost spulberată de un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 56 de ani. În urma accidentului, copila și-a pierdut viața, a transmis IPJ Sibiu.

„O fetiță în vârstă de 9 ani, localnică, a fost lovită de un autoturism condus de către un medieșean în vârstă de 56 de ani. Din păcate, fetița a decedat în urma leziunilor suferite”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

A intervenit elicopterul SMURD

La fața locului, Serviciul de Ambulanță Sibiu a trimis de la Mediaș un echipaj de tip B. Medicii de pe ambulanță au acordat asistență de specialitate micuței care se afla în stare comatoasă. Aceasta a fost transportată la Spitalul de Urgențe Mediaș și, în același timp, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Târgu-Mureș.

Copila a murit în drum spre spital

Joi după-amiază, o fetiță din localitatea sibiană Bazna a murit în urma unui accident. A fost lovită în plin de un autoturism pe strada Boianului. Reprezentanții Ambulanței Sibiu au menționat că, pentru a veni în sprijinul copilei, a fost solicitat și elicopterul SMURD de la Târgu-Mureș. Din nefericire, victima a intrat în stop cardiorespirator în drum spre spital, iar manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

„Echipajul SAJ a acordat asistență medicală de urgență fetiței care se afla în stare comatoasă. Fetița a fost transportată la CPU Mediaș și, în același timp, a fost solicitat elicopterul de la TG. Mureș. Pe timpul transportului, fetita a intrat în stop cardiorespirator și au fost începute manevrele de resuscitare. După multe minute de resuscitare, medicul de pe elicopter a declarat, din păcate, decesul victimei”, a explicat ISU Sibiu.

Oamenii legii investighează accidentul

Polițiștii rutieri din Sibiu fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și circumstanțelor în care s-a petrecut acest eveniment tragic din Banza, în care și-a pierdut viața o copilă de doar nouă ani.