Trafic blocat în Giurgiu din cauza unui accident cu trei autovehicule. Pompierii intervin la fața locului

Trafic blocat în Giurgiu din cauza unui accident cu trei autovehicule. Pompierii intervin la fața locului

Accident grav pe DN 5, între Bucureşti şi Giurgiu. Traficul a fost blocat complet timp de două ore, joi dimineaţă, în urma unui eveniment rutier în care au fost implicate un autotren, o autoutilitară şi un autoturism, toate înmatriculate în Bulgaria şi conduse de cetăţeni bulgari. Pompierii au intervenit imediat la fața locului. Două dintre mașini u fost scoase în afara părții carosabile. Au rezultat doar pagube materiale.

Accident cu trei mașini implicate pe DN 5

Trafic blocat în această dimineață, pe DN5 București – Giurgiu, din cauza unui accident deosebit de grav. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, coliziunea între cele trei autovehicule a avut loc la kilometrul 45+600 de metri, între localitățile Uzunu și Plopșoru, județul Giurgiu.

Pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu acționează cu o descarcerare și o autospecială de stingere. De asemenea, la fața locului se află un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ. Sunt doar pagube materiale, nu și pierderi de vieți omenești.

Trafic blocat complet timp de două ore

Din cauza impactului devastator, circulaţia rutieră a fost blocată complet pe ambele sensuri. Ulterior, a fost redeschis sensul de mers spre Capitală, două dintre mașini fiind scoase în afara părţii carosabile.

„ISU Giurgiu a fost solicitat, în această dimineaţă, să intervină pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, între localităţile Uzunu şi Plopşoru, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autotren (încărcat cu ulei comestibil), o autoutilitară şi un autoturism. În autovehicule se aflau doar conducătorii auto.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. Din fericire, în urma impactului au rezultat doar pagube materiale”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Oamenii legii fac cercetări la fața locului

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile în care s-a produs coliziunea între un autotren încărcat cu ulei comestibil, o autoutilitară şi un autoturism. Mai multe ore, circulaţia rutieră a fost blocată complet pe ambele sensuri. După ce două dintre mașinile implicate în accident au fost scoase în afara părţii carosabile, a fost redeschis sensul de mers spre Capitală.

A fost accident și pe drumul european E85, în comuna Săbăoani, județul Neamț, în noaptea de miercuri spre joi. În urma impactului dintre două TIR-uri, șoferii au fost răniți. Coliziunea a fost cauzată de neacordarea de prioritate, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Citește și: