Top 10 TikTok: cele mai populare jocuri pe gigantul de streaming

Top 10 TikTok: cele mai populare jocuri pe gigantul de streaming

Cu 3.859.100.000 de vizualizări pe TikTok, cel mai popular joc video pentru adulți este God of War, mai exact, prima sa versiune, cea lansată în 2018.

Acest joc și-a pus amprenta pe industria de nișă din care face parte, reușind să obțină un scor aproape perfect de 94/100 pe Metacritic.

Urmează Red Dead Redemption 2, un joc de acțiune și aventură cu tematică occidentală. #reddeadrempetion2 și #reddeadremptions2 au reușit să obțină 2.727.800.000 de vizualizări, asigurându-și locul al doilea pe lista celor mai populare jocuri video. Deși atât Red Dead Redemption 2, cât și God of War au fost lansate în 2018, God of War a reușit să obțină cu peste 1 miliard de vizualizări mai multe decât Red Dead Redemption 2, de pe locul doi.

Pe locul trei se află The Last of Us, cu 1.504.300.000 de vizualizări pe TikTok. Acest joc video de acțiune și aventură din 2013, lansat de Sony Computer Entertainment, implică aventura din perspectiva persoanei a treia, în care unui contrabandist i se dă misiunea de a escorta o fată pe nume Ellie într-o Americă post-apocaliptică.

Grand Theft Auto V este al patrulea cel mai popular joc video, cu 938,5 milioane de vizualizări pe TikTok. GTA V este cunoscut ca fiind prima serie AAA care a încorporat coduri de cheat.

TikTok a acționat ca prima rețea de socializare în care jucătorii au putut împărtăși diferite coduri de cheat pentru a debloca puteri speciale în joc.

Pe locul cinci se află Red Dead Redemption, cu 772,9 milioane de vizualizări pe TikTok. Seria de jocuri video pare a fi una dintre cele mai populare printre TikTokeri, deoarece atât prima, cât și cea de-a doua versiune, au ajuns în top 5.

Top 10 jocuri pe TikTok: lista completă a celor mai apreciate titluri

  1. God of War;
  2. Red Dead Redempetion;
  3. The Last of Us;
  4. Grand Theft Auto V;
  5. Red Dead Redemption;
  6. Halo 3;
  7. Half-Life;
  8. Gears of War;
  9. BioShock;
  10. Portal 2.