Televizoarele OLED de la LG schimbă ”regulile jocului”, din nou: de ce merită toți banii

Televizoarele OLED de la LG schimbă ”regulile jocului”, din nou: de ce merită toți banii

LG face de mulți ani o treabă foarte bună în a ”forța” progresul industriei de televizoare, iar cele mai recente modele ilustrează din nou abilitatea gigantului sud-coreean de a-și fascina utilizatorii.

În fiecare an, cei de la LG lansează o nouă serie de televizoare pentru toate buzunarele, dar, mai ales, pentru cei mai exigenți dintre clienți. În 2022, accentul se pune pe OLED și pe faptul că, deși panourile sale erau deja de câțiva ani cele mai bune din industrie, compania a reușit să ducă și mai departe tehnologia din spate ecranelor de top, odată cu OLED evo.

45_LG_OLED_LifeStyleShoot_G2_83_Wall_Mount_re

Televizoarele LG OLED vin cu beneficii surpriză în 2022

Indiferent dacă îți folosești TV-ul pentru filme de pe diverse platforme de streaming sau pentru gaming, noile OLED TV-uri de la LG oferă o experiență vizuală superlativă. Odată cu lansarea tehnologiei OLED evo, prezentă pe noile serii G2 și C2, te bucuri o luminozitate mai mare, cu o claritatea deosebită și un nivel de detalii sporit, comparativ cu anii trecuți. Ca acest lucru să fie posibil, tehnologia Brightness Booster prezentă pe modelele din familia LG G2 amplifică luminozitatea prin dispersarea îmbunătățită a căldurii.

Tot pentru a duce experiența de divertisment la un al nivel, noul procesor α9 Gen 5 sporește calitatea experienței audio prin LG AI Sound Pro, oferind un sunet mai autentic, apropiat de realitate și de ce și-a dorit artistul. În cazul în care nu ai un sistem audio dedicat, în 2022, doar prin intermediul difuzoarelor integrate în TV, te bucuri de un sunet virtual 7.1.2 semnificativ mai imersiv.

În privința diagonalelor, dacă spațiul în permite, o altă noutate din acest an ține de introducerea unui nou model de 83 de inci și a primului OLED de 97 de inci, o premieră în industria televizoarelor. Aceste creații superlative completează deja tradiționalele de 55, 65 și 77 de inci.

Fascinante sunt și particularitățile de design, acestea facilitează integrarea modelul din familia G2 în orice spațiu, indiferent de mobilier sau de culorile alese. Foarte interesantă este și seria C2, oferindu-ți un OLED TV la orice dimensiune, până la 83 de inci. Vizavi de premiere în industrie, LG C2 este primul OLED TV creat vreodată pe care îl poți cumpăra și într-o diagonală de 42 de inci, în contextul în care, în trecut, acestea începeau de la 55 de inci. Aceste noi panouri, care se regăsesc pe modelele din gama OLED 2022 au fost certificate de InterTek pentru fidelitate a culorilor 100% și volum de culoare 100%.

„LG își continuă angajamentul de a aduce tuturor consumatorilor cele mai noi modele de televizoare OLED ale brandului, cu funcții actuale cerute de iubitorii de film și de gameri. Produsele lansate anul acesta oferă o serie extinsă de opțiuni de diagonală și specificații odată cu introducerea primului OLED cu diagonala de 97” din lume – modelul LG OLED G2, care integrează cel mai avansat panou de pe piață, OLED evo, dar și un ecran gândit mai ales pentru pasionații de jocuri, noul model LG OLED C2 cu diagonala de 42”. Produsele noastre OLED evo sunt astăzi mai prietenoase cu mediul, pentru că sunt construite din fibre compozite ușoare, astfel că produc mai puține emisii de carbon în timpul transportului și sunt mai ușor de reciclat”, a declarat Sorin Spînu, Country Manager LG Electronics Romania.

3 2022-OLED-G2_97-inch_Product-01 (1)

Interfața WebOS de pe televizoarele LG, mai utilă și mai rapidă

Ajuns la versiunea 22, sistemul de operare WebOS face tot posibilul să-ți ofere o experiență vizuală cât mai confortabilă pe noile TV-uri de la LG, cu un nivel ridicat de personalizare a experienței de vizionare. Dacă îți împărtășești TV-ul cu alte persoane, platforma software îți oferă posibilitatea să creeze profiluri, ca să ajung rapid la serviciile tale de streaming preferate, dar, mai ales, pentru a primi recomandări personalizate, în concordanță cu preferințele tale și istoricul tău audio.

Dacă toate acestea nu erau suficiente și ți-ai dorit să-ți oglindești conținutul de pe smartphone pe televizor, ai și această posibilitate, prin intermediul NFC Magic Tap. Ca pachetul să fie complet, în secunda doi, același flux video poate fi transpus pe alt TV din aceeași locuință, prin sistemul Room to Room Share. Funcția Always Ready elimină complet timpii de așteptarea pentru rularea oricărui tip de conținut, chiar dacă televizorul este închis sau te gândești doar să asculți muzică. Una peste alta, te scapă de stresul achiziției unui set-top-box dedicat. Ca un ultim detaliu tehnic, dacă este să știi deficitele desprinse din accesul noile TV-uri, sunt respectate și cerințele Eyesafe pentru emisii scăzute de lumină albastră (n.r. cea care nu te lasă să dormi).

40_LG_OLED_LifeStyleShoot_G2_77_two_pole_stand_re

Garanția extinsă și instalarea gratuită, noile bonusuri oferite de LG în 2022

Ca o manifestarea a nivelul sporit de încredere pe care LG îl are în creațiile sale de tip OLED TV, acestea vin la pachet cu o garanție extinsă de 5 ani pentru panoul OLED, în cazul modelelor din seria G2 și Z2. Mai multe detalii despre noul program găsești la această pagină, dar cel mai important aspect este că vei fi mult mai relaxat în a face investiția, având în vedere că poți sta fără griji în cazul unei eventuale defecțiuni întâlnite la modelele din campanie.

Nu în ultimul rând, având în vedere că instalarea unui Smart TV de dimensiuni generoase reprezintă o sursă semnificativă de stres pentru mulți dintre noi, LG vine cu o ofertă de nerefuzat și la acest capitol. Este vorba de un serviciu complet gratuit de instalare premium pentru modelele de televizoare OLED, QNED și UHD. Întregul proces va fi realizat de specialiștii LG, cu condiția să cumperi TV-ul și să completezi un formular online cu datele tale pentru a fi contactat în vederea unei programări. Particularitățile campaniei și formularul de programare îl găsești pe site-ul LG la această adresă.

Citește și: