Simbolurile ascunse din Umbrella Academy îți arată viitorul: ce n-ai observat în sezonul al treilea

Simbolurile ascunse din Umbrella Academy îți arată viitorul: ce n-ai observat în sezonul al treilea

Serialul Umbrella Academy este faimos pentru indiciile cu subînțeles, dar și pentru utilizarea simbolurilor pentru a transmite anumite detalii despre sezoanele următoare.

„Veverițele” ar putea fi un indiciu pentru următorul sezon, spre exemplu. Să recapitulăm: mai întâi, a fost Academia Umbrella, mai apoi The Sparrows. Simbolurile și indiciile apar la tot pasul pe tot parcursul seriei.

Poate îți amintești că, la un moment dat, camera a insistat pe simbolul unei veverițe, iar asta ar putea însemna că acesta ar fi numele următoarei academii cu care va trebui să se confrunte Umbrella Academy: Squirrel Academy, condusă de nimeni altul decât Ray Chestnut.

Allison alege să apese butonul roșu, semn de rău augur, resetând, astfel, cronologia Umbrella Academy și reducând-o la lumea creată de Reginald Hargreeves, drept pentru care apare haosul, cu toate că Allison pare să fi obținut viața perfectă, cea pe care și-a dorit-o mereu. Ea se întoarce pentru a-și găsi fiica, Claire, dar și pe soțul ei, Raymond Chestnut. O „veveriță” misterioasă ar putea dezvălui ceva important, totuși.

Umbrella Academy îți dă indicii despre acțiunea următoarelor sezoane

Când Allison se întoarce acasă, în The Umbrella Academy, sezonul 3, episodul 10, „Oblivian”, pe ușa din față apare un semn distinctiv, care poate sugera apariția unei noi academii.

Acest decal nu a fost, însă, prezent în cronologia anterioară, când Allison s-a dus, pentru prima dată, acasă și a descoperit că Patrick și Claire nu-și amintesc de ea în sezonul 3, episodul 2, „Bigest Ball of Twine”.

Simbolurile Umbrella și Sparrow sunt o parte importantă a serialului, așa că noul simbol ar putea să aibă o importanță la fel de mare. Există cel puțin 43 de vrăbii ascunse în sezonul 2 al The Umbrella Academy, făcând aluzie la Sparrow Academy, care apar în cronologia sezonului 3.

În mod evident, mai multe explicații cu privire la aceste simboluri misterioase poți urmări în clipul atașat în cele ce urmează.

Toate cele trei sezoane ale serialului pot fi văzute integral pe Netflix.